Pan JANUSZ SOWA (1) Gdybym miała ocenić lekcje z P.JANUSZEM w skali 1-6 dałabym 100. Tak ,ponad... Monika Jako Instruktora polecam Pana Radka (1) Polecam jako Instruktora Pana Radka, na spokojnie wszystko wytłumaczy, nie... Patryk ZDECYDOWANIE POLECAM NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, szybko bez żadnych problemów z dobieraniem... Natalia
Tegoroczny absolwent (2) Negatywna opinia przedstawiona przez rodzica który rezygnuje jest kłamliwa.... w.w. i l.l-w JANKAR to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców na pomorzu :) (1) Polecam JANKARa, bo mają pasję, uwielbiają to, co robią i mają świetne... Viktoria Szkoła językowa Gdańsk południe?! (2) Chciałabym zapisać syna 5 l do szkoły nauki języka angielskiego i przy okazji... Monia Pan Wojciech Marszewski jest najlepszy (1) Zdecydowanie polecam szkołę Oskar a przede wszystkim instruktora Pana... Wioleta G. Najlepszy Instruktor jakiego znam !!!!!! (1) Polecam wszystkim szkołę Akademia Prawa Jazdy ,a w szczególności instruktora... Karolka Polecam! (1) Kurs Weekendowy przeprowadzany jest szybko, szczegółowo i dokładnie, Egzamin... Maciej Polecam!! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Świetna atmosfera zarówno podczas wykładów, jak... Sonia Świetna praktyka i ogromne wsparcie (1) Muszę przyznać, że wyrobienie prawa jazdy było jednym z największych... smoczyca Polecam (1) Spokojny i wyrozumiały instruktor zdolny przekazać swoją wiedzę i... Aleksander Józefowicz Świetne przedszkole (1) Bardzo polecam wszystkim to przedszkole. Jestem pozytywnie zaskoczona... Patrycja Godny polecenia - żłobek na Aldony (1) Pomimo trudnych początków, Synek ciężko przechodził separacje ze mną, ale... MonikaB Polecam OSK Poldek ! Dzięki Grzegorzowi zdałem egzamin za pierwszym razem. (1) Bez jego profesjonalizmu na pewno by mi się to nie udało. Świetnie i... KK Impreza integracyjna (1) Wspaniale i z dobrym pomysłem zorganizowana impreza integracyjna. Nauka... Marek Super (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie strzelania bardzo polecam Luu Gorąco Polecam !! (1) Gorąco polecam szkołe jazdy eL-prawko. Pan Krzysztof Greszta jest naprawdę... Natalia Jazdy dodatkowe (1) Wzięłam sobie dodatkowe godziny właśnie w Elka School Karwiny u instruktorki... Dominika Bardzo polecam! (1) Kupiłam pakiet prezentowy dla narzeczonego. Dzieki uprzejmości pana Piotra... Marysia