Inauguracja roku (1) Orientuje się może ktoś, czy trzeba iść na tę ogólną inaugurację roku... Ona Taniec, gdzie? (6) Hej, mam 19 lat, jestem nowa w Trójmieście (w tym roku zaczynam tu studia) i... Parapodia halo halo, polecam! (1) Ośrodek na 6+ ! Z panem Adasiem jazda bezstresowa, na totalnym luzie, jak z... EDA
Brak słów... (2) Jestem aktualnie studentka pierwszego roku i rozumiem ze uczelnia może miec... studentka Swietne podejscie (1) Do szkoly trafilam z polecenia kolezanki. Tutaj trafilam po kursie w innej... D.W. Polecam szkołe każdemu! (1) Chciałabym w szczególności podziękować Asi Dzięcioł ! Ana POLECAM (1) Serdecznie polecam OSK Jankar.Oby każdy trafił na takiego świetnego... Wiktoria Ideolo! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni! Super obsługa i co najważniejsze -... Fr Jak zdobyć zawód? (6) Jakie sa jeszcze opcje nauki oprocz policealnych i studiow? Gdzie mozna... sz Polecam serdecznie!!! (1) Z czystym sumieniem polecam Jankar. Ja miałam przyjemność jeździć z... Kasia (Małpka) Polecam! (1) "L-ka" to super szkoła! Szczególnie polecam instruktora Michała- jest... Wiki Nie polecam (2) Synek juz drugi rok uczęszcza do żłobka. Jedyne co jest atrakcyjne to cena.... mama ELCAR najlepsza szkoła! Gorąco polecam! :-) (1) Polecam szkołę ELCAR, a w szczególności Pana Krzysztofa Kozikowskiego!... Martyna NAJLEPSZA SZKOŁA ZE WSZYSTKICH! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Wszystko na super poziomie, korzystałem... NajlepszyKursant Najlepsza szkoła!! (1) Panie w biurze przemiłe, wszystko przeprowadzone profesjonalnie i bardzo... Laura Kids room- świetna alternatywa! :) (1) Zapisaliśmy dziecko do świetlicy językowej, wybraliśmy opcje 2 dni w... Kasia Profesjonalnie i skutecznie (1) Trafiłam do szkoły ponieważ oferowali -50% na lekcję próbną, więc szukając... Asia Najlepszy ośrodek szkolenia w trójmieście!!! (1) Speed najlepszy ośrodek!!! Teoria za pierwszym, jazdy za pierwszym.Jazdy... HOSTEJCZ Naprawdę warto (1) Polecam Szkołę Masażu Anatomic z całego serca. Pełen profesjonalizm, miła... Piotr Polecam (1) Zdałem za 1 razem, bez żadnych problemów, polecam. Daniel