Świetna szkoła jazdy. (1) Serdecznie polecam całą szkołę, a w szczególności instruktora Tomasza, który... Rafał pozytywnie :) (1) Bardzo fachowa a przy tym przyjazna dla nowicjusza instrukcja, luźna... Sebastian Polecam (1) Dobra obsługa dobre zajęcia zdałem za pierwszym razem państwowy wiec to coś... Kuba
masakra... (1) Prawda jest taka ze jak ktos chce to sam sie będzie uczyl.ale szkola jest po... absolwetka Egzaminy (1) Witam,czy jest tu ktoś studiujący na tej uczelni?pamietacie egzaminy? Na co... B. Super! (1) Fajna atmosfera, fajny klimat, ludzie z pasją! Najlepszy pierwszy raz z... Sandra serdecznie polecam! (1) Szkółkę wybrałam z polecenia znajomych - okazał się to dobry wybór! :) Bardzo... Ki Polecam! Odkryłam swoje nowe hobby! (1) W końcu zdecydowałam się spróbować strzelania. Bardzo się cieszę, że trafiłam... Ewelina Szukam instruktora do nauki jazdy (2) Dziewczyny szukam instruktora, ktory dobrze przygotuje do egzaminu na prawo... Angela Nie polecam nikomu (1) To nie jest dobra szkoła. Owszem, testy gimnazjalne wypadają świetnie,... absolwentka 7 NIE a te pozytywny chyba Panie w biura piszą (1) Proszę mi wytłumaczyć jakim cudem w październiku szkoły(kolejny semestr... meg i bray Szkoła warta polecenia! (1) Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem OSK Poldek. Zajęcia teoretyczne... Wojtek Gorąco polecam. Naprawdę warto skorzystać! (1) Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam. Cały kurs przebiegł szybko,... Daga Polecam (1) Do Obelixa trafiłam aby się "douczyć", miałam spore braki i jeden niezdany... Ala Świetna szkoła nauki jazdy!!! (1) Wyrachowani instruktorzy z nadludzką cierpliwością i niebywałym poczuciem... Kamil !!! (1) To nie jest szkoła. Nie można nazwać tego szkołą. Zwykli oszuści którzy... Natalia Bardzo dobra szkoła, gorąco polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolony z kursy teoretycznego jak i praktycznego. Wszystko... Robert Polecam w 100%, najlepsza szkoła (1) Cała kadra miła, nauczanie rzetelne, przyjazne i idealnie przygotowują do... Oskar OSK Delta (1) Szkoła godna polecenia, instruktorzy w porządku, jestem zadowolona. Wiktoria Polecam pelen profesjonalizm !!! (2) Polecam ta szkole jazdy bardzo dobra strategia nauczania profesjonalizm i... Jakub K.