Kamil - opinia (1) Bardzo dobra i szybka nauka kursu prawa jazdy polecam wszytkim Kamil Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam, wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo mili i... Weronika Anna Szpak-Szpakowska - opinia (1) Świetna szkółka, zdane za pierwszym razem, polecam!!!! Anna Szpak-Szpakowska
Robert - opinia (1) Właśnie zakończyłem kurs Administracji sieci komputerowych INF.02 Polecam z... Robert Weronika - opinia (1) Prawo jazdy zaczęte pare lat wcześniej w innej szkole,po paru niezdanych... Weronika Marta - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy szukają najlepszej szkoły jazdy! Są najlepsi Przy... Marta Natalia - opinia (1) Duzo cierpliwosci i profesjonalne podejscie:) zdane za 1wszym Natalia Ania - opinia (1) Korzystamy od lat z półkolonii, zajęć edukacyjnych i jesteśmy bardzo... Ania AG - opinia (1) Polecam wszystkim Maluchom i ich Rodzicom. Idę do pracy nie martwiąc się o... AG Kasia - opinia (1) Cudowne miejsce!! Super Panie!! Wiedza co robia i robia to z pasja. Obdarzaja... Kasia Miroslaw - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, super instruktor Rafał przeprowadził mnie przez... Miroslaw Kasia - opinia (1) Przedszkole było na dobrym poziomie za poprzedniej Dyrektorki, niestety te... Kasia Ania - opinia (1) Zajęcia informatyczne to świetna opcja. Mam to na miejscu w szkole, a... Ania Ola - opinia (2) Najlepsza szkółka!! Super instruktorzy, cierpliwi i wyrozumiali. Bardzo polecam Ola Olga - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam instruktora Michała Cieplińskiego.... Olga Agata Denicka - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Z całego serca polecam instruktora Pana Pawła... Agata Denicka Piotr Bigus - opinia (1) Bardzo profesjonale i pełne zaangażowania podejście do nauczania młodych... Piotr Bigus Szymeq - opinia (1) Polecam serdecznie bardzo miła atmosfera Szymeq Patryk Kruszyński - opinia (1) Bardzo dobra szkółka, jestem zadowolony z całego kursu. Praktyczną część... Patryk Kruszyński Łukasz - opinia (2) Po prostu świetna szkoła! Pan Andrzej to bardzo cierpliwy i merytoryczny... Łukasz