Neodental

Stomatolodzy

Rumia, Filtrowa 18/L2

Adrianna - opinia (1) Dr.Głódź wspaniałą kobieta,fachowiec w 100% ,rzeczowo informuje o... Adrianna Maja - opinia (1) Profesjonalizm i życzliwe podejście do pacjenta Maja Magda - opinia (1) Polecam. Córka miała podcinane wędzidełko. Pan doktor z profesjonalnym... Magda
Anna - opinia (1) W dniu dzisiejszym po raz pierwszy byłam w tej klinice. Pełen profesjonalizm,... Anna wielbicielka filtrowej - opinia (1) zdzierają pieniądze za zęba chcieli 2500 ja zrobiłem to za 300 zł na... wielbicielka filtrowej Jola - opinia (1) Super obsługa, dbanie o pacjenta,wszystko dokładnie wyjaśnione. Polecam Jola Honorata - opinia (1) Profesjonalny i bardzo uprzejmy personel. Nowoczesne i estetyczne gabinety.... Honorata Mirek - opinia (1) Byłem dzisiaj pełen profesjonalizm polecam każdemu Mirek Barbara - opinia (1) Bardzo polecam,super obsługa.Profesjonalne podejście do pacjenta .Gabinet... Barbara Natalia Pawlak - opinia (1) Pełen profesjonalizm , wysoki standard świadczonych usług oraz komfort... Natalia Pawlak Adi - opinia (1) To najlepsza klinika stomatologiczna z jaką się w życiu spotkałem. Obsługa na... Adi Danka - opinia (1) ............................... Danka Marta - opinia (1) Miło, profesjonalnie bez zastrzeżeń. Polecam. Marta Endriu - opinia (1) Bardzo dobra klinika,wszystkie zabiegi wykonywane profesjonalnie i z dużą... Endriu Natalia - opinia (1) Super opieka, dłutowanie 8 przeprowadzone bardzo fachowo, następnego dnia... Natalia mkz - opinia (1) Polecam, miła a przede wszystkim profesjonalna obsługa mkz MK - opinia (1) Miło, profesjonalnie, szybko, punktualnie. MK Michał - opinia (1) Elegancka placówka ,bardzo nowoczesna i bardzo pomocna Michał Piotr - opinia (1) Byłem tam na usuwaniu kamienia nazębnego. Pełen profesjonalizm, sprzęt... Piotr Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra klinika,wszystkie zabiegi wykonywane profesjonalnie i z dużą... Małgorzata