Neodental

Stomatolodzy

Rumia, Filtrowa 18/L2

Ewa K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi, cenowo - wynegocjowałam cenę do przyjęcia... Ewa K. Ewa Mamrot - opinia (1) Pełen profesjonalizm p. doktora Lebiedzia. Miła atmosfera, szczegółowe... Ewa Mamrot Artur Z - opinia (1) Miałem wiercone dzisiaj w górnej szczęce i wypełniane, nie wiem, nie znam... Artur Z
Jadwiga K. - opinia (1) neodental to najlepsza Klinika Stomatologiczna. Szczerze polecam korzystanie... Jadwiga K. AB - opinia (1) To najlepsza klinika stomatologiczna z jaką się w życiu spotkałem. Obsługa... AB Sylwia - opinia (1) Bardzo polecam. Lekarze z ogromnymi umiejętnościami i wiedzą:) Sylwia Monika - opinia (1) Moja przygoda z Panem dr Arturem Lebiedziem zaczęła się w piątek 13. Brzmi... Monika Asia - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przede wszystkim "ludzkie" podejście przy Ekstrakcji... Asia Marzena - opinia (1) Wysoki standart przemiła obsługa wspaniali fachowcy ( dr. Głodzik ) Marzena M.Romanowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z debtystow/chirurgow.dentystka do ktorej chodze... M.Romanowska Aleksandra Kosowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez Neodental. Leczyłam się u... Aleksandra Kosowska Olga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki Neodental. Miałam okazję być... Olga Natalia - opinia (1) Najwyższy poziom usług, wszystko na miejscu, polecam. Natalia Dorina - opinia (1) Byłam już parę razy, zawsze wszystko jest dokładnie tłumaczone, a lekarze... Dorina Anna - opinia (1) Korzystam z usług centrum Neodental od prawie dwoch lat. Wszystkie zabiegi:... Anna Jessica - opinia (1) Polecam dr. Kite, podejscie do pacjeta na najwyzszym poziomie :) Jessica Roman - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Dr Kita jest w mojej ocenie profesjonalistą. Roman Marta - opinia (1) Polecam dr Bartosz Kita. Bardzo fajne podejście do pacjenta, który panicznie... Marta Paulina - opinia (1) Nic dodać nic ująć! Szczerze polecam! Paulina Andrzej - opinia (1) Trafiłem tutaj z bólem pod koronką zęba. Nie mogłem wcześniej zarejestrować... Andrzej