Neodental

Stomatolodzy

Rumia, Filtrowa 18/L2

Andrzej - opinia (1) Trafiłem tutaj z bólem pod koronką zęba. Nie mogłem wcześniej zarejestrować... Andrzej Maria J. - opinia (1) W dniu dzisiejszym po raz pierwszy byłam na wizycie u Pana dr Marcina Drążka.... Maria J. Ana - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Higienistki Pauliny. Profesjonalne... Ana
Brak trafnej diagnozy (1) Pomimo wysokiej klasy wyposażenia placówki stomatologicznej, brak... Bożena Polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Miałam możliwość korzystania z Państwa usług.... Monia Super klinika dentystyczna (1) Zastrzyki znieczulenia wykonują tak ze nie czuć bólu , polecam każdemu kto... Roman Bondar Fantastyczna klinika stomatologiczna. (1) Do kliniki uczęszczam od ponad roku. Nowoczesne wyposażone gabinety, wzorowa... Miroslawa Brejska Najlebsza klinika stomatolobiczna w Trójmieście (1) Wspaniali lekarze, przemiła obsługa Pań Asystentek. Polecam wszystkim którzy... Krzysztof Guz Jestem pod wrażenien (1) Profesjonalizm, wspaniałe podejście do pacjenta. Byłam przerażona idąc na... Marzena Godna polecenia (1) Polecam Dzisiaj miałam przyjemność odwiedzić Neodental Zabieg usunięcia... MAŁGORZATA Michał - opinia (1) Sylwestra spedzilem z opochnieta twarza na apapie i po nowym roku udalem sie... Michał Polecam ;) (1) Po naprawdę wielu wizytach tylko utwierdzilem sie w przekonaniu ze tak miłej,... Krzysiek z zaświatów ;) Najlepszy gabinet w 3 mieście (1) Polecam ! Najlepszy dentysta 3miescie po wizytach u dr Pameli Dudek... Krzysiek Super! (1) Polecam NEODENTAL a w szczególności dr Pamelę Dudek. Jest profesjonalna, ma... mka Zdecydowanie polecam (1) Miałam przeprowadzany u Pana Doktora Artura Lebiedzia zabieg usunięcia ósemki... Dagmara Polecam (1) Z pelną świadomością polecam ...lek.dent. Artur Lebiedź -100%... Gosia Polecam (1) Gabinet bardzo ładny, sprzęt widać nowy i profesjonalny, byłam już trzy razy... Hania Polecam ! :-) (1) To była moja kolejna wizyta i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że warto... Zadowolony Pacjent Pełen profesjonalizm (1) Jakość usług i obsługa- bez zarzutu. Polecam szczególnie dr Artura Lebiedzia,... Joanna Pełen profesjonalizm (1) Neodental polecił mi mój szwagier z Polski, na początku byłam niezdecydowana... Renata