Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Witam,

Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ????

Jak sobie radzicie w stanach lękowych,nerwicowych????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Jak Ci się to udało???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

To wspaniale.Ja chyba miałam zły początek i podawano mi za silne leki w stosunku do nerwicy,co potęgowało inne dolegliwości.Dzisiaj gdybym nagle zachorowała na nerwicę nigdy nie zgodziłabym się na tak silne leki jakie jadłam...tylko zioła.Skutki uboczne leków potęgują bardziej chorobę i z czasem nie ma już nerwicy,ale jest leczenie skutków ubocznych leków.Ja mam za sobą szukanie każdej możliwości leczenia, pomocy,ale niestety... Powodzenia i oby do Ciebie nigdy już nerwica nie zapukała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zmagałam się i niestety zmagam.Po wielu, wielu latach mogę jedynie poradzić, że warto przy niewielkich zaburzeniach nerwicowych zacząć od ziół,bo można niestety wpaść w wir silnych leków i końca już widać nie będzie.Zdrowia, cierpliwość i mnóstwo siły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To poproszę.

Też chorowalam na nerwice zła sytuacja w domu brałam mirtazepin bo którym byłam senna ale przynajmniej nie miałam silnych lęków najgorsze jest to że po leku jadłam bez ograniczenia ostatnio znalazłam w necie lek bez recepty nonomood mam zamiar go zamówić ale jest drogi Pozdrawiam zaleknionych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jednemu pomoże Bóg w którego wierzy, drugiemu lekarz, trzeciemu leki....a taka prawda wszystko zależy na jakim etapie jesteśmy sobie pomóc, a na jakim etapie trzeba sięgnąć porady lekarskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie jak działaja mudry. to nic nie kosztuje. Mudry tj. joga dłoni. Wpiszcie w google: mudry na nerwice, lub mudry na serce.

Heya jaki olejek możesz doradzic?

Mam to samo, już 16 lat. Masakra

A mogę wiedzieć jakie ci się to udało ?

A jak ci się to udało ?

Hej a mogę wiedzieć jakie masz leki że ci tak pomagają

I jak sobie radzisz z takim stanem jak Cię dopada?

Witam moglabys do mnie napisać na maila mam też to samo i tezyczka . sasia78@wp.pl

medytacje i leki ziołowe a nie depresanty, które robią z człowieka roślinkę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba ci rozum odebrało
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bóg jest realny tylko niewidzialny ale jeśli pójdziesz na mszę co najmniej 10 razy to poczujesz jego moc Bóg jest i działa odczuwam to w kościele bardzo wyraźnie biedni ludzie którzy tego nie czują .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wiem coś o tym i bardzo Ci współczuję.
Od ok.30 lat też bardzo cierpię na nerwice.
Czuję się zamknięta w czterech ścianach niemocy.Straszne! To nie życie. Ja tylko istnieje nie żyje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest fajna strona z forum...gdzie duzo osob opisuje podobne objawy problemy lekowe... mnie to troche wzmocnilo...i jestem tez po psychotropach prawie rok brałam jak chcesz pogadac na priv napisz...Trzymam kciuki za WAS !!!

Tylko i wyłącznie terapie ani psychiatrzy, tylko cód może uratować, potrzebna jest tylko lub aż wielka wiaramodlitwa może pomóc, żadne psycho
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Feromony damskie (35 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...