Re: Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???
"Przyszedł czas aby podzielić się moją historią odnośnie suplementacji produktami DuoLife!
W kwietniu 2020 roku byłam w depresji, a 4 miesiące wcześniej sama zgłosiłam się do szpitala psychiatrycznego na Nowowiejską w Warszawie, bo bałam się, że zrobię sobie krzywdę
Od lat zmagałam się z:
-depresją,
-zaburzeniami odżywiania
-niedoczynnością tarczycy.
Do tego przyplątała się:
-łuszczyca skóry głowy,
-atopowe zapalenie małżowiny usznej
-łupież pstry.
Kiedy Kolega przedstawił mi produkty Dou oraz system pracy stwierdziłam, że spróbuję, bo już nic mi nie pomaga i traciłam nadzieję na normalne życie ;/
Odstawiłam hormony tarczycy czyli Eutyrox 50 oraz antydepresanty, zmieniłam sposób odżywiania i zaczęłam stosować produkty:
a potem:
1) Dzień i Noc po 25 ml
a potem:
2. Vita C 25 ml
3. Chlorofil 25 ml
4. BorelissPro 2-4 kapsułki/dzień
5. ProSelect 1-2
6. ProDeacid 1-2
7. Liquid Gold 5 ml
a gdy już odstawiłam zupełnie antydepresanty
7. ProRelaxin w dużej dawce, bo aż 2x5 szt. (jest to dawka dostosowana do moich potrzeb i uzależnień z jakimi się zmagam)
Z dnia na dzień czułam się coraz lepiej, a system pracy i codziennie spotkania na Zoomach z Zespołem Gotowych na Więcej pozwoliły mi przetrwać trudny czas jakim była pandemia coronawirusa...
W wakacje zrobiłam sobie badania krwi oraz biorezonans po którym jeszcze lepiej dobrałam suplementację do swoich potrzeb.
Obecnie jestem po kolejnych badaniach krwi oraz biorezonansie oraz czekam na wyniki analizy biochemicznej włosa.
Co się zmieniło?
Wszystko!
Jestem uśmiechnięta, pełna energii, wróciła mi zdolność percepcji oraz logicznego i szybkiego myślenia. W chwili obecnej ważę około 56 kg, czyli udało mi się wrócić do wagi przed roztyciem w wieku 19 lat czyli wagi aż 90 kg
Problemy dermatologiczne w pełni ustąpiły, ustabilizował mi się nastrój. Zaczęłam trenować na siłowni i przy wsparciu naturalnych kosmetyków od Duo udało mi się odzyskać jędrność i piękno skóry (mam duży biust i liczne rozstępy po okresie otyłości).
Znajomi i rodzina nie mogą się nadziwić jak dobrze teraz wyglądam i funkcjonuję.
Obecnie działam biznesowo z Duo, prowadzę z Narzeczonym firmę remontowo-budowlaną, buduje własny dom, jeżdżę motocyklem, pływam, uprawiam turystykę pieszą i zaczęłam studia podyplomowe.
Dzięki DuoLife za Nowe Lepsze Życie!
rewelacyjnie."
Opinia z Duo life pomogło Facebook
Link do produktów Duo Life ze zniżką :
mamzdrowie.myduolife.com/shop.html
Pozdrawiam
0
2