Polecam! (1) Polecam każdemu! A jeśli masz mało czasu, bo jesteś sierot i robisz wszystko... dziewczyna od psiej terapii :) Polecam! (1) Szybko, fachowo, bez kolejek. Wytrawny kierowca Bardzo polecam. (1) Pani doktor zrobiła mi blokadę przeciwbólową z powodu rwy kulszowej. Skutek... Jadzia
Extra obsługa (1) Pani w recepcji bardzo pomocna :) niestety nie znam imienia Maniek Nie polecam! (3) Dnia 29.05.2017r. o godz. 9:45 byłam na wizycie u Pani Doktor Iwony Maćkowiak... Dagmara Super,szybko i profesjonalnie. (1) Bardzo szybko i profesjonalnie! Polecam !:) Tomek Swietnie (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga, zero kolejek. Serdecznie polecam Pawel odradzam - potwierdzam negatywne opinie innych osób (1) Problem - ból w barku od 3 miesięcy Wizyta trwała 6 minut. Najpierw ja... Pacjent Polecam (1) Wizyta trwała 40 minut, szczegółowy wywiad a potem wnikliwe badanie. Doktor... Michał Podziękowania (1) Serdeczne wyrazy wdzięczności i uznania dla całego Zespołu medycznego... Anna Polecam!!! (1) Sprawnie, szybko, obsługa miła i kompetentna. Jednym słowem pełen... Dorota opinia o neurologu (1) Lekarz któremu zawdzięczam przeżycie,na pierwszej wizycie rozpoznał u mnie... Bożena Wąsowska Polecam (1) Szybka, miła,bezproblemowa obsługa Magda super specjalista (2) Uważam, że Pani Doktor jest bardzo kompetentna, a do tego miła i życzliwa.... Ewelina Tragedia !! (1) Nie sympatyczna, nie miła, czas oczekiwania to jakaś kpina szczególnie że za... Pacjentka można ? można ! (1) od kilku lat leczyłam sie u neurologa z powodu niedowładu ręki. stwierdzono i... jola Skandaliczne zachowanie tej kobiety (1) Kobieta, która nie bierze pod uwagę, że ma do czynienia z pacjentami z... Grafka Agnieszka - opinia (1) Dobrze zoranizowana obsuga. Zero czekanie w kolejce bardzo dobry lekarz zna... Agnieszka Polecam! (1) Bardzo sympatyczny lekarz i Pani z recepcji, szybko, sprawnie i w miłej... Łukasz szybkość działania kręgosłup (1) Pani dr Alicja Mączkowiak przyjęła mnie w Pucku w trybie pilnym, z dnia na... Iza