Po prywatnej wizycie (5) Mimo tego, że znajoma mi odradzała tego lekarza poszedłem do niego po... Dudi Klinika (2) Ogólnie gdyby nie ta Pani recepcjonistka moje samopoczucie po wyjściu było... Kultura nie wierzę (1) Chodze do Pani doktor od lat, zawsze służy mi fachowa radą i nigdy nie... Joanna
Jak najbardziej specjalista we wszystkim! (3) Specyficzna oryginalna osobowość,takie same leczenie ....najważniejsze że... Kora Polecam (1) Naprawdę dobra Pani Doktor , szczególnie dla dzieci. Znam tą Panią już 24... Stec Barbara nie polecam nikomu (1) dla doktora najważniejszy jest NFZ i tylko jego dobrem się kieruje, w żadnym... pacjentka świetny lekarz (1) Polecam i polecam znajomym i póki co każdy zadowolony. Jeśli chodzi o mnie,... mike Szkoda czasu (1) Mam problemy z kręgosłupem. Na zelcenie innego lekarza zrobiłem TK. Ponieważ... KG Radek - opinia (3) Pan Doktor jesty dobrym fachowcem prócz wiedzy jaką bezapelacyjnie posiada... Radek Przyjazna dla cierpiacych! (1) Pani doktor neurolog Lucyna Petryk b,kompetentna , miła, wysłucha drugą osobę... jancia Barbara - opinia (1) Polecam wszystkim jest naprawdę świetnym neurologiem ma szacunek do pacjenta... Barbara Wizyta domowa (1) W tym miejscu chcialabym wyrazić swoje podziękowanie za opiekę. Będąc w... Stanisława Pielas rekomendacja (3) Zawdzięczm zycie dr Niznikiewiczowi, który jako jeden nie zlekceważył moich... korwin Profesjonalny lekarz z dużym doświadczeniem! (2) Profesjonalny lekarz z dużym doświadczeniem! pacjentka Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim, którzy szukają naprawdę świetnego neurologa. Myślę, że... :) Polecam! (1) Pani Dr jest jedną z tych lekarek, na które chcesz trafiać kiedy potrzebujesz... Fernando Oby więcej takich lekarzy (1) Dr Dziewiatowski to bardzo dobry i sympatyczny lekarz. Miałem z nim styczność... Marcin doskonałe wyposażenie i poczucie bezpieczeństwa (2) Polecam Starmed i dr Augustyniaka. Doskonałe wyposażenie gabinetu,... Kasia Lekarz z sercem (1) Lekarz, o którym można powiedzieć dobry fachowiec z dobrym sercem. Pomógł... ciocia Kalina - opinia (1) Wspanialy lekarz i czlowiek osoba ktora dala mi sile , i wiare w to ze moge... Kalina