POLECAM! (1) Pan doktor jest osobą bardzo serdeczną,cierpliwie wysłuchuje pacjenta i... KamilaR. ZDECYDOWANIE NIE (1) Po rocznej wędrówce "po specjalistach" postanowiłam wystawić opinię tym,... mateuszowa Polecam wszystkim potrzebującym (2) Leczy człowieka,nie tylko chorobę!To JEJ powołanie,nie profesja! wdzięczny pacjent
Izabela - opinia (1) Byłam u Pana doktora pierwszy raz i na pewno tu pozostanę. Świetny, młody... Izabela polecam (1) przez kilka miesiecy chodzilam od lekarza do lekarza, nikt mi nie potrafil... monika Super Lekarz (1) Nie spodziewałam się, że są tacy lekarze!!! Tak samo ogromne zainteresowanie... Anita Gdynia Polecam wszystkim !!! (1) Bardzo profesjonalne podejscie do pacjenta, w moim przypadku idealnie... K. Gdansk Lekarz godny zaufania!!! (1) Polecamy Pana Doktora, pełen profesjonalizm i fantastyczne, cierpliwe oraz... Rodzina pacjentki Polecam! (1) W 100% polecam wizytę u tego lekarza. Moim zdaniem jest bardzo dobrym... Ewelina Pani doktor (1) Przemiła Pani doktor. Postawiła diagnozę, uspokoiła i dała skierowanie na TK-... Magda super lekarz (1) Operwał pan doktor mnie 4 razy na kregosłup ,jednym słowem jest to lekarz... balbina Maciej - opinia (1) Super miła pani. Chodziłem z lekarza do lekarza nic mi konkretnego nie... Maciej Rewelacja (1) Polecam Panią Doktor jako specjalistę ale także za jej podejście do pacjenta.... DarekP dr Szelożyńska (1) doskonały fachowiec, przemiła, konkretna i ogromnie wyrozumiała dla rodziców,... mama super lekarz (1) fachowa porada, brak naciągactwa. lekarz z rewelacyjnym podejściem do pacjenta Łukasz najlepszy neurolog !!!! (1) Witam, jestem matką 4,5 letniej dziewczynki z MPDZ .Od przeszło 2 lat... IwonaW. Piotr - opinia (1) Najlepszy lekarz jakiego spotkałem! Piotr Polecam jak najbardziej ! (1) Rewelacyjny lekarz ,mądry człowiek,posiada szerokie horyzonty myślowe , leczy... XXX rewelacja!!! (1) Fantastyczna osoba, konkretne porady,szybkie decyzje w 100% trafne! jestesmy... miłosz z rodzicami PACJENTKA - opinia (1) DOBRY LEKARZ SPECJALISTA LECZ NAPRAWDE DROGI WIZYTA KONSULTACJA 100 ZŁ... PACJENTKA