Bardzo dobry neurolog (1) Sympatycznie, profesjonalnie, szybka i trafna diagnoza. Przepisane skuteczne... Jacek Szybko, miło i sprawnie (1) Bardzo miła obsługa, bardzo szybko, łatwo się umówić, nic tylko polecać. młody kierowca słaba rejestratorka (1) Rejestratorka w Pomorskim C.P.bardzo nieprzyjemna,nieważne czy pilna sprawa... Kasfa
Szybko, miło i profesjonalnie (1) Umówienie się i wizyta tego samego dnia, nawet przed godzinami otwarcia... Krzysztof Głośnicki Medicover Gdynia (1) Witam. Dr Sebastian Szczyrba jak mało który neurolog podszedł do mnie bardzo... Weronika B. polecam (1) Nie mogę wypowiadać się odnośnie całości wiedzy medycznej Doktora, ale w... MK trafna diagnostyka! (1) Bardzo polecam - w szczególności za szybką i trafną diagnozę. Kiedy zaczęły... Ver Bardzo polecam (1) Neurolog, który wie o co chodzi. Ponieważ nie potrafiono mnie zdiagnozować,... Ver Wielkie dzięki (1) Panie Doktorze, dziękuję za pomoc w leczeniu wykryciu zapalenia opon... Pola Świetny fachowiec (1) Doktor Szczyrba to świetny fachowiec - polecam, miałem z nim do czynienia na... Marek Polecam z całego serca (1) Rzadko spotyka sie lekarzy z zamilowania do zawodu i powołania. Ja jestem... BOGNA KRZYZANOWSKA Doskonaly lekarz (1) Kompetentna lekarka, wsłuchuje się w problemy pacjenta i skutecznie rozwiązuje, inka badanie sądowo lekarskie do orzeczenia niepełnosprawnsości (1) Byłam badana przez panią doktor ,badanie potrzebne było do odwołania się od... ewa Super specjalistka (1) Jeśli ktoś ma problemy z bólami głowy to nie ma lepszej specjalistki ! Jako... Michał Polecam (1) Bardzo dobra i profesjonalna Pani doktor. Podejście do pacjenta rzadko teraz... Andrzej HEMATOLOG (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor za pomoc! Polecam Naprawdę super specjalista,... Maria Nie polecam (6) Po kilkudniowym oczekiwaniu na wizytę musiałam zrezygnować choć bardzo... Oburzona Lekarz z powołania (1) Lekarz z powołaniem Trafiliśmy przypadkiem i całe szczęście ze na panią... Paweł ODRADZAM (6) Trafiłam do "Pani doktor" na skierowanie do państwowej przychodni w Sopocie.... Natalia BEZNADZIEJNA!!! (1) Pierwszy raz oceniam tu lekarza negatywnie, ale jeszcze nigdy tak się nie... chętnie podam dane w razie potrz