najlepsza Pani Dr Neurolog (1) Pomogła mi strasznie, angażuje się w problem pacjenta. Szuka wyjścia z opresji!! DDD mania - opinia (1) Nie polecam Pani doktor, zamiast leczyć pacjentów , wysyła ich na... mania Bóle głowy (1) Bardzo dobry lekarz,jestem wolny od bolu, przez który nie mogłem pracować,... Olek
ANIOŁ NIE CZŁOWIEK (2) Szukałem sprawdzonego neurologa, chodząc od jednego do drugiego.. Gdzieś na... Wojciech Anrzej Skabara neurolog (1) Swietny lekarz naprawde polecam. Dzieki niemu dzis funkcjonuje wrocilam do... Mariola Krupa Zostałam bardzo źle potraktowana (1) Ledwo przyszłam do przychodni o własnych siłach, taki był ucisk na nerwy w... Zuzanna Pani Doktor (1) Bardzo ciepła, cierpliwa i pogodna Pan Doktor. Widać, że chce pomóc, jest... Asha Paula - opinia (1) Niestety nie mam zbyt dobrego zdania o podejściu Pani Doktor do pacjenta.... Paula Pacjent - opinia (1) Jestem porażona tym jak można tak odnosić się do pacjenta. Nigdy nikt nie... Pacjent opinia (1) Profesjonalna obsluga , trafne rozpoznanie dolegliwosci. leki mi pomogly... Grzegorz Bobrecki Pełen profesjonalizm !!! (1) Nie wiem dlaczego wczesniej mój wpis się nie ukazał, ale piszę ponownie gdyż... Marta Elżbieta Gładzka - opinia (1) Bardzo dobra, kompetentna lekarka. Konkretna, rzeczowa, potrafi dobrać leki.... Elżbieta Gładzka Zdecydowanie polecam! (1) Po otrzymaniu wyniku rezonansu magnetycznego, przestraszona i w wielkiej w... Elżbieta polecam (1) polecam.chodzę systematycznie i zawsze pomaga.caly sukces polega również na... Miki pełna satysfakcja (1) Jestem pod wielkim wrażeniem empatii,profesjonalizmu iwielkiej kultury... Bożena Perez Borjas Polecam wszystkim gorąco!!! (4) Perfekcyjna opieka medyczna wobec pacjenta, pełen profesjonalizm,... A.Chem. ZDECYDOWANIE POLECAM INNYM (1) Od wielu lat leczę się u Pani doktor.uważam ze nie spotkałam tak przyjaznej i... Krystyna wspaniały człowiek-lekarz (2) Pan doktor patrzy na pacjenta całościowo nie tylko leczy chorobę ale również... K. Bardzo POLECAM! (1) Pełen profesjonalizm, szczegółowe badanie. I najważniejsze trafna - diagnoza.... Anna Recepcjonistka jest okropnie wredna!! (2) Gdyby nie młoda, krągła recepcjonistka, która ma minę jakby siedziała tam za... Marzena