Re: Neurolog dziecięcy - szukam
to ja dopisze cos od siebie, jestem mezem piszacej post powyzej agagdynia... prawdą jest co napisala aga, rzeczywiscie personel w przychodnni za falochronem malo sympatyczny, kolejny aspekt to taki iz sa oni ukierunkowani na rechabilitacje dzieci metoda wojty. Metoda skuteczna, lecz dobry neurolog zaznaczy na wstepie iz nie kazde dziecko nadaje sie do leczenia ww metoda. Dla poczatkujacych dosc drastyczna metoda a panie rechabilitantki nie koniecznie potrafia nauczyc rodzicow tej metody. Ppdkresle iz wizyty tam sa zadko, wiec by przyswoic i stosowac metode w domu, po pierwsze trzeba nie zle kumac po 2 nie miec litosci gdy dziecko placze, prawda jest taka ze metoda wojty nieraz jest bolesna. Natomiast OWI na ul necla to inny swiat.... terminy roznie wygladaja, ja sie troszke na poczatku wyklocilem ze wzgledu na dobro dziecka, natomiast gdy dostalismy sie do dr Uminskiej, poprostu szczyt kompetencji, na poczatku zle ocenilem pania doktor, ale po 2 wizycie doszlo do mnie ze to jest wlasnie jej profesjonalizm, krotko, rzeczowo na temat. Jesli zostaniecie postawieni przed wyborem rechabilitanta, z calego serca polecam Pania Natalie Prosół.. podejscie do dziecka mega pozytywne, doswiadczenie 1 klasa, jest to jedna,z tych osob ktore zetelnie ucza jak rechabilitowac w domu nasze dzieci, ale zarazem slucha uwag,... no dobra. Meritum, polecam OWI, pania dr Umińską, zycze wytrwalosci, szczescia i zdrowia dla maluszka ;-) . Robert
2
1