Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nareszcie jakieś konkrety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli jednak dookoła odbywa się fizyczna już likwidacja metodą na kogo wypadnie, mózg na tym się skupia, a nie na etapach wcześniejszych, półśrodkach.

Czynników jest wiele, tak że nie decyduje tylko jakiś pojedynczy. Tak wiele, że trudno zapanować nad nimi. To wypadkowa całej sytuacji.

Gospodarka działa z tym udziałem zagranicznym. Może większość społeczeństwa popiera taki system.

Bardzo skomplikowane zagadnienia. Chyba jest za wcześnie, żeby robić podsumowania.

Kolonialiści kombinują tak: narobimy szkód, a w razie czego wycofamy się bez strat własnych. Jednak gdy dochodzi do rzeczywistego wycofania się, jest to przykre dla nich, bo zostają wyproszeni i stają się bohaterami negatywnymi propagandy.

https://www.youtube.com/watch?v=fSiepbrBuds

Przy tym Norwegia jest jakaś taka bezpłciowa, nie mają jeszcze zbyt wielu doświadczeń historycznych.

Obecna akcja: prawie 6 mln Ż zginęło w Holokauście, akcja za 5 milionów dolców. Może to ta Norwegia.
Do Norwegii ledwie sięgam, jeśli to ta tajna broń. To tak, jakbym walczył gołymi rękami z mamutem.

Kolonialiści w Kongu czy podobnym kraju. Rodzaj konkwistadorów.
Niemiecka okupacja.

Ale jak to zaklasyfikować? Zbrodnie wojenne, naruszenia praw człowieka, ten krąg. Czy po prostu taka głupotka? Bitwa pod Grunwaldem? Jakby oddziały z różnych krajów we wspólnym działaniu.

Norwegowie są obecnie na wysokim poziomie, który ciężko dosięgnąć z Polski, ciężko objąć umysłem.

Z 10 lat temu byłem w wirtualnej rzeczywistości. W tłumku pojawiła się dziewczyna przedstawiająca się: Jestem 18-latką z Norwegii.

Poważnie wyglądający dżentelmeni i panie.

Doszło do tego, że zarządzają tak wielkim sprawami, których nawet nie rozumieją? Idą po prostu swoim schematem. Do sprawdzenia, ale to jest ten właśnie klimat. Też przyssali się, jak przypuszczam.

To kraj 5-milionowy. W parlamencie lewica przeważa nad konserwatystami.

Być tak zamożnym i wyniszczyć tyle milionów osób materialnie.

To nadal dość świeże i nowe, że Zachód przejął duży kraj komunistyczny, a model, jaki tworzą, byłby wzorcem dla Białorusi czy Chin.

Tzn. może Norwegowie doradzają dalej, może doradzają cały czas w jakimś amoku.

Gdy otwieram portal informacyjny, jest on skrajnie wrogi komuś takiemu jak ja.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...