Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jednak chyba tylko niewielki procent zmarł z wycieńczenia. W praktyce były to ciągłe zabójstwa małych grupek na poboczach dróg, po 20 osób powiedzmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto się wczytać w przebieg tego ludobójstwa na Ormianach, bo było prawdopodobnie modelem dla Holocaustu.
Rząd Turcji zaprzecza takiemu wydarzeniu, bo było to przeprowadzone dyskretnie.
Tak jak Żydzi ginęli podczas transportu już w pociągach, tak Ormian z dziesiątków miejsc stopniowo kierowano do jednego punktu, na pustynie Syrii. Wielu przebyło te pustynie i dotarło do miast Syrii.
Ludobójstwo odbyło się po drodze, na tych wszystkich małych etapach pośrednich.

Mają oczywiście swoje państwo, jest ich tam zaledwie 3 miliony, ale wiele milionów emigrantów w różnych krajach.
To taki inny sposób reakcji. W tamtych czasach akurat istnieli anarchiści, którzy atakowali królów, prezydentów i temu podobne osoby.

Z dawniejszych sytuacji Ormianie. Ci specjalnie się nie bronili, natomiast po fakcie zlikwidowali około 7 ważnych oficjeli tureckich.

Kicia jest taka delikatna, a zaprzęgli ją do takich skomplikowanych prac.

Stróż.
Pewnie w zakamarku typu strych jednego z budynków gospodarczych.
Możliwe, że np. pracuje nocami.

Pracownicy, ci wiedzą, jakie trasy przebywała.

Kojarzę niejasne plotki, że Liz gdzieś na terenie gospodarstwa miała kącik ze swoim biurem, czyli komputerem. To miejsce pewnie nadal istnieje. Ale nie wiem gdzie.

Widać, że przemieszczanie się oznacza rzeczywiste przebycie danej drogi, nie teleportują się.

Pewnie nikt inny ważny nie wywołał H. Natomiast Hipsterów jest co najmniej kilku, więc Hipster musi się zajmować nimi wszystkimi.
Dzwoneczek - pojawia się na Facebooku, gdy ktoś reaguje na komentarz.
Mają swoje komputery czy inne środki komunikacji w zaświatach.

Jednak X przez cały czas jest H. Tego nie rozumiem.

Rumplują jednym słowem.

Są niestety bardzo źli i szkodliwi, jednak znajduję w nich tę odrobinę ludzkości. Trochę się popisują, szaleją. Być może dla wywołania reakcji.

Tak że można próbować rozbijać siatkę niemiecką, jej układ z Obcymi.
Pomaganie im w prawidłowym pochówku mocno na nich działa, stwierdziłem to.

Ja w ogóle zawsze jestem na miejscu i w centrum wydarzeń.

Na pewno wiele innych osób wywołało ducha H. X wydaje się jednak jego główną bazą. Innym poświęca pewnie o wiele mniej uwagi. A tak w ogóle często jest w rozjazdach.

Ja oczywiście zostałem silnie "napromieniowany" przez Liz. Poza tym wywołałem ducha H. Wszystko w jednym.

Można powiedzieć, że raczej nie działają wspólnie, może tylko w Polsce, gdzie przebywają fizycznie, cieleśnie. A tym bardziej nie działają wspólnie w tej samej akcji.

W Jemenie to samo obecnie: podział na strefy, chaos, przemoc, ataki na kobiety i migrantów.

Myślę, że H mógłby funkcjonować samoistnie, nie potrzebuje ciała Xa. Jednak może Liz dopuszcza do akcji tylko uczestników siatki.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...