Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może wczuwają się w swoje role nawet w zaświatach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przypuszczam, że siatka niemiecka działa raczej poza światem żywych, ale podłączona do niego.

Jednak sam mechanizm chciałbym zrozumieć. Kto z kim się kontaktuje i kto komu zleca zadania.
Wobec tak potężnych sił czuję się jednak już malutki. Najwyraźniej tak jest prowadzona polityka międzynarodowa w naszych czasach. Całkiem świadomie i bez żadnej kontroli.

Jeśli jest zatrudniany, to nie ma gdzie tego nawet zgłosić. Wszystko jest w porządku.
To potężne siły, nie reagujące na protesty.

W Libii w ostatnich 9 latach bez zbytniego nagłośnienia w mediach odbyło się typowe widowisko H, bardzo drastyczne.
Wyobrażam sobie, że on jest zatrudniany do rozwałki takich krajów i robi to po swojemu.
Jak zwykle kraj jest podzielony na strefy, panuje zdziczenie na poziomie barbarzyństwa.
Mimo to przez pustynię przychodzą setki młodych Afrykanów, którym z takiego chaotycznego kraju łatwiej jest ruszyć w podróż do Włoch łodzią.
Ci są maltretowani w typowy sposób, posłużyli jako aktorzy.

Była we mnie, zajęła mój organizm.

Biała brunetka, zapadająca w pamięć. Gładko sczesane włosy, ok. 30 lat. Ładna, ale w taki poważny sposób.

W lustrze widziałem kobietę kilka lat temu. Poważną, trochę przestraszoną. Pochodziła z naszej chyba epoki, ale narodowość nieokreślona. Musi być kimś ważnym.

Nie wierzę w żadną krótką kontrolę. Znalazłem przykład kontroli od 60 roku. Tak naprawdę jest pewnie wieczysta.

Reflektujesz? Chyba mam gorączkę.

http://www.youtube.com/watch?v=BFNekjEgvuk

I kto tak bardzo nienawidzi prywaciarzy?
Pomyślałem wczoraj o pegierowcach z osiedla, ale to podlizuchy.
Ewentualnie o Panu poprzednim, który może mieć pretensje do muzyków czy aktorów.

Zauważam też nadmierną brutalność i zamiłowanie do masakr na dużą skalę. Do dużych liczb zabitych, najlepiej powyżej miliona. Na pewno nie jest tak w czasach pokojowych, gdy kwitnie cywilizacja i kultura.

Poza tym ci sprawcy są chwiejni w swoich poglądach. Głoszą oczywiście górnolotne ideały przeciwne temu, co robią, ale wręcz gubią się w swojej linii, z kim trzymają tak naprawdę. Powstaje wrażenie, że to okres przejściowy, niestabilny.

To dołujące tematy, nie zamierzam się nimi zajmować stale. To tylko komunikat sygnalny z moich badań na rok 2020.

To taki balon, który próbuję poprzekłuwać tu i ówdzie.
Atmosfera jest zła w każdym razie, ale nie pamiętam bardzo dobrej atmosfery. Jest chyba jednak gorsza niż kiedykolwiek wcześniej.

Wzbudzany jest entuzjazm, który jest sztuczny, bo system dawno się zużył, jest nieświeży.

Możliwe, że nie ma też żadnych wentyli bezpieczeństwa, przez to atmosfera robi się taka napęczniała i napięta.

Na niskim poziomie w tym sensie, że nie uznają żadnej krytyki, nie potrafią się niczym dzielić, nie mają jakby uczuć wyższych.

Nie są na wysokim poziomie. Ale co to znaczy? Są już obecnie niestabilni, niektórzy mogą wręcz upaść, a wtedy zobaczymy ich całokształt.

Choć z drugiej strony udaje się utrzymać tajność mechanizmu zdarzeń nawet z lat 60. czy 70. Mechanizmu tak, ale nie samego fizycznego faktu. Tzn. trupków.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...