Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Być może dorabia teraz jakąś teorię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla Liz byłem takim naiwniakiem, któremu może wejść na głowę.

Czy Hipster był agresywny politycznie? Pomagał Żydom. Rzekomo miał skłonność do przemocy, wg Liz. Był żarliwym patriotą. Chciał wyprzeć okupanta. Ucierpiał od okupanta finansowo. Był raczej typem polityka, doradcy, masona. Nie znalazłem jego działań agresywnych. Był oczytany.

Menda wyniszczy mnie, choć zawsze staram się być sympatyczny wobec niej.

Facet zawsze miał wysoką pensję i jeszcze jakieś dochody z majątku.
Ja dostaję tylko gorszą stronę jego historii.

Hipster nie nadawał się na pana majątku, pod tym względem mu nie szło. Zadłużył go, potem w czasie wojny nastąpiły duże zniszczenia, w końcu sprzedał go. A ja kopiuję jego historię, z grubsza. W takim razie powinienem przynajmniej stać się znaczącym działaczem politycznym.

Ale przecież H nie układa intryg z powieści kryminalnych.

Zostawiłbym X-a w tym wieku, jest jakiś osłabiony już.

Jak sie przechorujesz przez to cholerstwo inaczej bedziesz gadal (wiem co mowie). Dwa tyg wyjete z życia i powiklania masakra grypa przy tym to pikus niestety. Wole byc przez jakis czas jak to ladnie nazwales niewolnikiem swiata online niz przechodzic jeszcze raz te katusze. Wiem wiekszosc podobno przechodzi to bezobjawowo ale niestety skutki w plucach zostaja i odezwie sie na stare lata (to nie moje slowa tylko lekarza ale Ty pewnie myślisz, ze on też uczestniczy w wielkim swiatowym spisku), ludzie co Wy macie w tych głowach.

Mojego "znikniętego" wpisu moderacja nie jest w stanie odnaleźć, żeby jasno mi odpowiedzieć na pytanie, czym złamałem regulamin.

Za to sami zachęcają do czynu zabronionego prawem (od jutra jest zakaz zgromadzeń >5 osób):
https://imprezy.trojmiasto.pl/To-jest-wojna-imp503205.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widzę, że tak jest wszędzie poza Polską, nawet w Turcji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie ale takiego wała. O tym jak widać wolno, a nawet należy teraz pisać. A są słowa za użycie których oraz procesy, za próbę opisania których natychmiast jest wypad.

https://www.youtube.com/watch?v=9jcoom54pQI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem chyba za aborcją na życzenie i eutanazją na życzenie. Zakaz aborcji kończy się niebezpiecznym podziemiem, a zakaz eutanazji niepotrzebnym cierpieniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek rozumie i nic nie robi konkretnego, więc cierpi.

Duch ukazuje się, zakładając, że człowiek wie, o co mu chodzi. Bo zawsze chodzi o to samo. Pochówek. Człowiek ma zadbać o jego pochówek.

Cudowny, słoneczny dzień. Piękna jesień. Przepyszny hamburger z ulubionej casual restauracji.
Kawka pachnąca i żyć się chce.

http://www.youtube.com/watch?v=NDKKwj2Rfqk

Czegoś brakuje mi w psychice, dlatego zostałem wytypowany. Jestem nisko-podły. Niskopodłogowy.

Prawie, prawie wam się udało, ale to prawie, prawie będzie teraz trwało w nieskończoność, jak krzywa zbliżająca się do osi X.

To jest niebezpieczna sytuacja, że demonstracje urządzane są pod prywatnymi domami polityków. Prof. Pawłowicz też miała wizytę wczoraj .Nieprawdziwy jest też już od dawna mit o wszechmocnym Kaczyńskim, który rządzi krajem z tylnego siedzenia. Sporo było w tym prawdy w czasach rządów Szydło. Ale Morawiecki to jest człowiek bankserki i finansjery. Kaczyński nie miał żadnego wpływu na nominację najważniejszego ministra, który trzyma kasę i wygląda jak wzorzec Eskimosa z londyńskiego City albo Wall Street. Nie miał też nic do gadania w spawie Szumowskiego, co przez pewien czas miał władzę dyktatorska. To był z kolei człowiek od Gowina.
Przyłębska pewnie faktycznie jest człowiekiem Kaczyńskiego, ale to i Zoll już dawno mówił że podobny werdykt by przyklepał. Nie da się nawet ustalić początku ciąży przecież. 12 tygodni to jest 84 dni. Jeden płód może mieć 85 i być abortowany jak doktor orzeknie poczęcie nieco później, a drugi np. 82 i ocaleć.
A za 2 tygodnie będzie sondaż i okaże się że słupki poparcie nie drgnęly w żaden wyraźny sposób. Temat głośny od lat a na poparcie się, mam wrażenie, wcale nie przekłada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak, pozbądźmy się tych niepotrzebnych problemów z przeszłości i zajmijmy bieżącymi.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...