Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Na pewno musiałem wytężyć mózgownicę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś byłem świetny w łamigłówkach, ale krzyżówki nie rozwiązywałem od 30 lat.

Nikt mi specjalnie nie pomagał, choć musiałem korzystać z pełni zasobów swojej wiedzy, z kontaktów również. Była to zadziwiająco rozgałęziona konstrukcja, ale już prawie, prawie ogarnąłem ją.

Ale teraz miałem wyjątkowo dużo czasu, nic mnie nie rozpraszało, plus pandemia, więc skupiłem się na tym, mimo permanentnego bólu głowy.

Być może X zakładał, że tej łamigłówki nikt nie rozwiąże do jego śmierci. Zmyliło go to, że nie zajmowałem się tym.

Hipster idzie do swojego świata, świata umarłych, który jest dla mnie niewidoczny.

Paradoksalnie H stał się gwarantem niepodległości i bezpieczeństwa Polski poprzez swój schemat myślowy.

No i szlus - aborcja eugeniczna niezgodna z konstytucją.
Czekam na dalszą część wizji Kruka, czyli pałowanie stad wściekłych bab na ulicach ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I poleźli gdzieś. Kręcić dredy i sikać do mleka.
http://youtu.be/zwQ2rnUd4Vo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Albo na emigrację do Irlandii będziesz musiał się udać na stare lata.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dzwonie na straż co pożarla. A ty na pogotowie a potem juz zmiana kodu, jedynka z przodu. Parowka jedynka

Chyba że dopadnie Cię stado.

Albo zrobie kilka debetow, sprzedam lodowke i kupie se stary kiosk ruchu w ktorym zamieszkam ze szczurem, ktorego nazwę Rupert albo Dżeki

To, co robi Hipster, niewiele mnie interesuje. To jakieś jego sprawy. Jak kocie sprawy czy psie sprawy.
(miało iść wyżej)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno dostaniesz godziwą emeryturę. Chyba że by rozstrzeliwano. Czas leci tak szybko, wszystko wydaje się przy tym mało ważne.

Wszyscy przyzwyczaili się już do tej sytuacji.

Nie wiadomo nawet, czy byłoby to bardzo korzystne. Trudno przewidzieć wszystkie konsekwencje tego czy tamtego.

Jeszcze dyszka. Nie wiem o co chodzi w tych planach emerytalnych. Wydaje mi się, że panstwo polskie nie da mi zadnej emerytury. Ale piosenke wybrali całkiem słoneczną. Dobrze się przy niej smazy kanie

https://m.youtube.com/watch?v=xm1eM9G0dmU

Jestem raczej pesymistą na dziś, że coś tu się ruszy.

Hipster jest nietypowym, liberalnym Niemcem. Trochę już o nim wiem. Może to wynikać z tego, że był bardzo wykształcony.
Cała ta grupa dobrała się po linii tego liberalizmu. Są inni od większości Niemców. To taka elitka kosmopolityczna.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...