Nie mogę znaleźć pracy. Co ze mna nie tak

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Nie wiem co jest ze mną nie tak, ale od dłuższego czasu nie mogę znaleźć pracy. Nie mam tak naprawdę wymagań. Będę zadowolona z pracy byle ktoś ktoś mnie zatrudnił. Wyszłam CV, chodzę i pytam gdy widzę ogłoszenie i cisza. Pilnie szukam nawet sprzątania mieszkań. Zwłaszcza teraz teraz gdyż rodzina znalazła się na życiowym zakręcie. Awaria pieca gazowego po gwarancji, musieliśmy zakupić nowy, zepsuła się pralka, kupiliśmy z olx, która popsuła się na piątym praniu. Mąż ma nowotwór złośliwy nadnerczy, trójka dzieci orzeczenia o niepełnosprawności. Nie śpię nocami nie wie co robić. Na rodzinę nie ma co liczyć. Marzę o pracy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie mogę znaleźć pracy. Co ze mna nie tak

Na obluzu widziałam ogłoszenia, ze szukają do sprzątania autobusów miejskich. Kogokolwiek i ciagle, wiec może do nich wyślij Cv.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

1. Sprawdź, czy numery kontaktowe na CV są dobre.
2. Może wybierz sobie 2-3 branże, w których chciałabyś najbardziej pracować i zmodyfikuj CV pod nie.
3. Jak wysyłasz CV, zapisz telefon do firmy i zadzwoń np. po tygodniu z pytaniem, co z rekrutacją.

Spróbuj w ośrodkach oferujących opiekę wytchnieniową. Jako Mama dzieci niepełnosprawnych masz doświadczenie, a tam pracuje się na godziny. Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mogę zaoferować sprzątanie domu 503 468 osiem dziewiec piec - jesli moze pani dojezdzac do Gdansk Kokoszek

Czy pytała Pani w Biedronkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

niemowlę w dzień prawie w ogóle nie śpi (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam i czy to jest normalne. Mój synek ma już...

Olej kokosowy (80 odpowiedzi)

Wczoraj jedna z Forumek zaciekawiła mnie tym produktem :) Zaczęłam szukać informacji, czytać i...