Nie wyciągam satysfakcji z seksu

Od jakiegoś czasu seks nie jest już dla mnie tak satysfakcjonujący jak kiedyś. Odczucia są zdecydowanie mniejsze niż kiedyś, przed skończeniem 40 roku życia.
Co jeast? Pora umierać :/ ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile konkretnie lat oraz rozmawiamy tutaj z płcią męską czy damską bo to ważne :P
Jeśli facet to normalne jest to,że ochota na seks się zmniejsza. Zupełnie inaczej niż u kobiet. Z drugiej strony w wieku 40 lat raczej nie powinno być problemów tego rodzaju. Polecam dobrą dietę, sport oraz ewentualnie suplementację ( jest wiele ziołowych środków na pobudzenie potencji).

Ziołowych to znaczy jakich? Bo sam obecnie mam lek na potencje ( sildenafil) ale znacznie zwieksza u mnie ciśnienie. Źle sie po nim czuję oraz nie mogę go przyjmować na dłuższą metę ;/ Znacz może coś lżejszego?

Sidenafil działa wyłacznie na hydraulikę. Nie polepsza doznań,
Te płyną z największego organu płciowego, noszonego pod czapką ;)
Co może oznaczać psychoterapię - lub zmianę partnerki (lub partnera;)
Na razie, dla polepszenia wigoru (nie tylko erotycznego) proponuję zakupić sobie Damiana.

No to skoro masz problem z ciśnieniem to nie powinieneś brać silenafilu, nie jest polecany w takich sytuacjach. W tej sytuacji znacznie lepiej będzie zdecydować sie na coś co ma w sobie L argininę. Jak viamen albo cum on.

Inne tematy z forum

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...