Jestem zadowolona (1) Kilka razy korzystałam z kursów w tej szkole i byłam zawsze zadowolona.... Sylwia Dietetyka (kurs roczny) - kto się wybiera? (2) Witam wszystkich, ja zapisałam się do NOVEj na dietetykę. Jestem już po... mgam.88 Technik Administracji (1) Byłem w szkole po obecności, których potrzebowałem do statusu ucznia dającego... Soulu
Zdecydowanie polecam ! (1) Szkoła jest w porządku , uczęszczam do nich na budownictwo . Nauczyciele... Olik1985 NOVA w Katowicach (1) Chciałam serdecznie polecić Państwu szkołę NOVA Centrum Edukacyjne w... Agnieszka Polecam!! (3) Właśnie skończyłam kurs asystencko- sekretarski i jestem bardzo zadowolona.... A.K. (...) (2) Moja zona niestety popełniła ten bład i zapisała się do NOVEJ. jak... jpek technik weterynarii (6) Kto jest zainteresowany policealnym technikum weterynarii? O jakich szkołach... aska Właśnie ukończyłam kurs (2) i jestem bardzo zadowolona,polecam, miła atmosfera. Ania Kurs Adobe Photoshop (1) Miła atmosfera.Dobre wyposażenie sal komputerowych.Wykładowcy sympatyczni ale... hania.b szkoła opiekunek osób starszych (2) Witam!! Czy ktoś kończył tę szkołę z tym kierunkiem ,szkoła jest bezpłatna... Marzena Kursy okej (1) Uczestniczyłam na kursie w tej szkole i było ok. Nauczycielka bardzo... Emilka