Marta - opinia (1) Umówiłam się na spotkanie z Novahouse, konsultacja z projektantem otworzyła... Marta Rafał - opinia (1) Polecam firmę Novahouse. Urządzenie mieszkania przebiegło szybko i sprawnie. Rafał Tomek - opinia (1) Pomimo problemów technicznych, które wynikły w trakcie realizacji remontu... Tomek
Dawid - opinia (1) Spotkanie z projektem novahouse uważam za bardzo udane, otrzymałem listę... Dawid Piotras - opinia (1) Extra ekipa! Świetna robota! Bez chwili zawahania polecam firmę NovaHouse. Piotras Piotras - opinia (1) Gorąco polecam NovaHouse! Pełny profesionalizm, świetne wykonanie i dbałość o... Piotras Dawid K - opinia (1) Projekt chciałem żeby był indywidualny. Na podstawie Portfolio podjąłem... Dawid K Dawid K - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i realizacja. Projekt uwzględnił wszystkie nasze... Dawid K Szymon Sokół - opinia (1) Całość prac ukończona była przed czasem, w bardzo dogodnym terminie. Firma... Szymon Sokół Arek - opinia (1) Polecam tą firmę, znają się na swoim fachu. Arek agnieszka - opinia (1) bardzo dobrze zorganizowana firma , już od pierwszego kontaktu czułam... agnieszka Bożena - opinia (1) Fajna współpraca, miło i przyjemnie. Projektant i Opiekun klienta słuchali... Bożena Kamila - opinia (1) Firma remontowa fachowa złota rączka. Wszystko potrafią zrobić, gustownie i... Kamila Robert - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super podejście do klienta. Pani Agnieszka mega... Robert Rafał - opinia (1) Szukałem ekipy wykończeniowej, a znalazłem firmę, która zrobiła w pakiecie... Rafał Andrzej K. - opinia (1) Polecam firmę Novahouse -Wykończenia pod klucz. Profesjonalne podejście do... Andrzej K. Nikola K. - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Novahouse! Najważniejsze dla mnie przy... Nikola K. Łukasz Kas - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam firmę NovaHouse. Mieszkanie zostało wykończone... Łukasz Kas Tomasz Radziwanowski - opinia (1) Przede wszystkim warto rekomendować tak wysoka jakość jaka prezentuje firma... Tomasz Radziwanowski Radosław - opinia (1) Zleciłem wykończenie kompleksowe mieszkania P. Agnieszce z Novahouse. Bardzo... Radosław