Mirek - opinia (1) Trafiłem na novahouse z polecenia i to był strzał w 10. Wybraliśmy styl... Mirek Krystian - opinia (1) Kupiłem mieszkanie pod inwestycje od dewelopera. Wybrałem pakiet inwestycyjny... Krystian Karol - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Novahouse. Po pierwszym spotkaniu... Karol
Ewa - opinia (2) Długo szukaliśmy solidnego wykonawcy. Znajomy polecił nam Novahouse i nie... Ewa Patrycja - opinia (1) Polecam usługi wykończenia pod klucz, jakość wystarczająca. Najbardziej mi... Patrycja Daniel - opinia (1) Skorzystałem z usługi wykończenia pod klucz. To co mi najbardziej się... Daniel Marcin - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałem z wykończenia pod klucz. Zaaranżowali mi... Marcin Dominika - opinia (1) Moje wcześniejsze doświadczenia z ekipami remontowymi nie były najlepsze,... Dominika Damian - opinia (1) Nasze mieszkanie w Gdańsku, znalezione, kupione i wykończone. A wszytsko... Damian Inwestycje (1) Polecam pomoc Pana Marcina w znalezieniu gotowca inwestycyjnego.... Daniel Dziękujemy Pani Justynie Zubiel z biura Novahouse! (1) Dziękujemy Pani Justynie Zubiel z biura Novahouse, dzięki której szybko... Joanna&Marek W. Odradzam (2) Stanowczo odradzam, całkowity brak poszanowania klienta. Agentka Pani... Niezadowolony klient ODRADZAM (1) Wkleję poniższy komentarz ponieważ przedstawiona sytuacja oddaje dokładnie... Gdańsk S t a n o w c z o odradzam! (1) Dużo gadania, zero działania! sprzedający Polecam (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła w ekspresowym tempie (w zaledwie trzy dni) a... Ania Nie polecam. (1) Niestety miałem okazję kontaktować się w sprawie nieruchomości. Kręcenie,... Niezadowolony Kupujący Mega zadowolony (1) Kupiłem mieszkanie przez nich i jestem bardzo zadowolony z podejścia pani... Artur Bardzo miła współpraca z Panią Justyną Zubiel (1) Bardzo polecamy współpracę z Panią Justyną podczas zakupu mieszkania. Pani... BL podziękowania dla pani Justyny Zubiel (1) Bardzo polecam współpracę z panią Justyną Zubiel. Chętna do pomocy, rzetelna... krzysztof m Pani Justyna Zubiel z biura Novahouse POLECAM! (1) Chciałabym polecić współpracę z Panią Justyną Zubiel z biura nieruchomości... Irena Wiśniewska