Polecam współpracę z Basią z Novahouse (1) Polecam Basię, szczególnie wytrawnym,zdecydowanym i posiadającym jakość życia... Agnieszka Owczarska Profi obsługa (1) Mieliśmy okazję współpracować z Panią Basią Wodzińską. Novahouse. to szybko,... AC Opinia (1) Bardzo dziękuję za naprawdę rzetelną i uczciwą pracę Pani Basi Wodzińskiej.... BEATA
Polecam Panią Justynę Zubiel! (1) Jeśli Ktoś chce szybko i bezpiecznie sprzedać swoje mieszkanie, to z czystym... Bronisława Wynajem mieszkania (1) W wynajmie mieszkania, w którym teraz mieszkam pośredniczyła Pani Justyna... Kamil Kortas Polecam panią Basię.......... (1) Pani Basia Wodzinska sprzedala moje mieszkanie w tydzien. To szybciej niz... Marcin Ozim Pełen profesjonalizm (1) Polecam agencję Novahouse, oraz p. Agnieszkę Kasper. Agencja działa w bardzo... Anna Cz Pani Barbara Wodzińska.. (1) mocno profesjonalna, rzeczowa, konkretna, a przy tym wszystkim - jednocześnie... Marzena J. Wielkie podziekowania Pani Agnieszce Kasper (1) Polecamy firme Novahouse.Jestesmy zadowoleni z profesjonalnego podejscia i... D.G.Fraczkowscy Rewelacyjna Agnieszka Kasper (1) Serdeczne podziękowania dla p. Agnieszki Kasper, która z bardzo... Iwona Polecam (1) Novahouse to biuro nieruchomości które polecam wszystkim! Podziękowania dla... Marianna Dziękuję (1) Chciałabym podziękować Pani Agnieszce Kasper z Agencji Nieruchomości... Beata Dębowska Szybkość sprzedaży bije na łeb inne biura! (1) Ze względu na moją dosyć specyficzną prace, często muszę zmieniać miejsce... Krzysztof H. Polecam usługę kompleksową (1) Przed sprzedażą zaproponowano mi usługę profesjonalnego przygotowania... Ewelina Najlepsza Agencja w Gdańsku (4) Najlepsza Agencja w Gdańsku jaką zdarzyło mi się poznać. Profesjonalna... Katarzyna Polecam w 100 % (1) Dziękuję firmie Novahouse z siedzibą w Gdańsku za szybką i profesjonalną... Małgorzata Herzog POLECAM (1) Profesjonalna obsługa w każdym calu. Doradca wykazał się profesjonalizmem i... Ewa Nalepsze biuro w Gdańsku! (1) Najlepsza Agencja w Gdańsku jaką zdarzyło mi się poznać. Profesjonalna... Kasia Langus Dziękuję! (1) Piszę opinię gdyż chciałam zaznaczyć, że nie spotkałam się jeszcze z tak... Monika