Zdecydowanie godni polecenia (1) Super kadra i dużo pozytywnej energii! Szkolenia na bardzo wysokim poziomie.... Beata Nurkowanie zapoznawcze dla dzieci (1) Profesjonalna obsługa, super zajęcia, POLECAM !!! Jarek super zajęcia- POLECAM!!! (1) Witam, chciałabym polecić zajęcia nurkowania, dzieci wróciły z zajęć... Karolina
Nurkowanie dla dzieci (1) Ciekawe zajęcia dla dzieci, prowadzący umie zaciekawić i wspaniale opowiada o... Hanna Ż. Nurkowanie (1) super kadra, ciekawe zajęcia, dzieci po godzinie nurkowania zachwycone!!!!... Beata ferie 2016 (1) Dziecko było niesamowicie zadowolone z możliwości uczestnictwa w 2 godz.... Marta Polecam (1) Ze szkoleń w CN Tryton korzystam od 6 lat i wciąż jestem pod wrażeniem... Robert Wspaniałe Biuro Podróży (1) No wspaniali ludzie i tacy pomocni w każdej mojej wyprawie zagranicznej Od... Mateyko Zdecydowanie polecam (1) Polecam wszystkim Trytona, każdy chcący rozpocząć tu swoją przygodę z... Marcin Wu Profesjonalnie (1) Byłem,korzystałem polecam Profesjonalnie Mecenas Z rozmachem! (1) Tryton idzie jak burza do przodu...rozwijają się coraz szybciej. W zasadzie... Waleń mega profesjonalne centrum nurkowe (1) Szkolenia na wysokim poziomie, swietnie zorganizowane wyjazdy nurkowe Krzysztof Profesjonalizm (1) Tryton centum nurkowe to najlepsze centum w Trójmieście/ znakomici... TW Profesjonalne centrum nurkowe (1) Świetny asortyment, profesjonalny zespół serwisowy, duża przestrzeń... Olek123 Pełen profesjonalizm!!! (1) Jeśli ktoś kiedykolwiek marzył o przeżyciu prawdziwej przygody podwodnej... Miluch Najlepsze CN w Trójmieście, wysoko wykwalfikowana kadra instruktorów jak również wyskokiej klasy serwis. (1) Czego nurek może chcieć więcej poza wysokiej klasy centrum nurkowym w którym... nurekssi Kusr nurkowy dla każdego - polecam ! (1) Swoje OWD zrobiłem pod koniec października. Mimo kapryśnej pogody mile go... Wojtek Gorąco polecam pasjonatom podwodnych przygód (1) Gorąco polecam pasjonatom podwodnych przygód Krzysiek nurkowanie intro (1) Bardzo dobre, profesjonalne wyjaśnienie zagadnień dotyczących nurkowania... Piotr S Łatwo i przyjemnie przy tym fajna zabawa (1) Właśnie w ten sposób instruktor prowadzi zajęcia. Potrafi zaszczepić... Kursant który kończy trzeci kurs