Nurkowanie INTRO czerwiec 2017 (1) Pełny profesjonalizm, rodzinna atmosfera, otwartość na potrzeby klienta,... Bartłomiej Wierzba Najlepsi Wnorkowie wśród nurków :D (1) Najlepsza szkoła nurkowa na świecie Monika Najlepsze centrum (1) Polecam wyprawy nurkowe w kazdy zakątek świata z Trytonem Maciej
Mega goście (1) Najlepsze centrum w Polsce , polecam Szybi Tryton (1) Zdecydowanie polecam. Widać, że w Trytonie niepracują ludzie z pierwszej... Łukasz. Różyło intro dla dzieci (1) Polecam zajęcia dla dzieci. Moja 8 letnia córka wzięła udział w 2 godzinnym... Marta SUPER!!!!!! (1) Profesjonalne podejście. Duża wiedza. Super podejście do dzieci. Synek jest... Małgosia Nauka nurkowania (1) Super godny polecenia Kinia nurkowanie dla dzieci w ferie zimowe z Trytonem (1) Syn bardzo zadowolony, będzie kontynuował naukę z Trytonem, instruktor... Maciej Gorąco polecam (1) Syn był na zajęciach Pan Waldemar zapoznał go z podstawami nurkowania... Magda Ferie z Trytonem dla dzieci (1) Krótki kurs teoretyczny i mnóstwo zabawy w wodzie. Całość w wesołej... Jachu NURKOWANIE NA BASENIE MOSIR-U (1) Godzinna oferta zajęć z nurkowania na basenie w pełnym osprzęcie w cenie 1zł... Grzegorz Dwugodzinne warsztaty dla dzieci z nurkowonia (1) Prowadzący interesująco wprowadził dzieci w świat nurkowania; Przez 2 godz.... Klara nurkowanie dziecka (1) Na zajęciach z Panem Waldemarem uczestniczył mój 8-latek, który los chciał iż... Joanna >>SUPER (1) Bardzo ciekawe zajęcia. Za 1zł aż 45 min nurkowania W PEŁNYM AKWALUNGU!!... Tymon Rolbiecki Intro dla dzieci (1) Dobre podejście do dzieci, ciekawie i bezpiecznie. PD Nurkowanie (1) profesjonalne szkolenie, dobry sprzęt , znakomity klimat i podejście do... Andrew CN Tryton (1) Fantastyczni ludzie, szkolenie i sprzęt na najwyższym poziomie :) Anna bardzo polecam-uczą ciekawości (1) Niesamowita ekipa,pełen profesjonalizm i co najważniejsze czułem się bardzo... Andrzej Kolbański Największa ilość nurkowań podczas kursu w bardzo dobrej cenie (1) To co mnie przekonało do skorzystania z usług Szkoły nurkowania Happy Dive to... Rafał Gryz