nurkowanie intro (1) Bardzo dobre, profesjonalne wyjaśnienie zagadnień dotyczących nurkowania... Piotr S Łatwo i przyjemnie przy tym fajna zabawa (1) Właśnie w ten sposób instruktor prowadzi zajęcia. Potrafi zaszczepić... Kursant który kończy trzeci kurs Kurs nurkowania dla dzieci (1) To byl moj piewszy kurs nurkowania. Trwal tydzien. Bylo bardzo fajnie, duzo... Sebastian
Profrsjonalizm, fachowa obsługa i miły klimat (1) Ludzie tworzący zespół Trytonu to rzetelna, zgrana i fachowa ekipa. Pełen... Natalia Super (1) Bardzo dobrze wyposażone centrum, doskonale przeszkoleni i profesjonalni... LW Super Szkoła! (1) W Gdynia Dive zrobiłem wiele kursów i kilka wyjazdów zagranicznych. Wszystko... Krzysztof Świetna obsługa, wspaniała atmosfera (1) Od kilku lat korzystam z usług Foki Divers. Tutaj też zrobiłem kurs nurkowy.... Dominik Super wyprawy (1) Bardzo fajne i profesjonalnie zorganizowane wyprawy nurkowe.Bardzo dużym... Michał G. Dobra baza nurkowa z Gdyni (1) Polecam szczególnie jeśli ktoś szuka szybkiego dostępu do wraków z Gdyni /... Bogusz Nalikowski Wspaniała zabawa (1) Polecam dla wszystkich, któży lubią się dobrze bawić😄 Rafał Świetny klimat... (1) Polecam Guru klubu ... Adriana, świetny i kompetentny instruktor, bardzo... Maggy The best (1) 1.kurs przeprowadzany w dogodnym okresie dla zainteresowanych 2.super... Marcus Polecam! (1) Wiele się nauczyłem, niesamowite przeżycia. Instruktor Wojciech ciekawie... Robert Polecam (1) Kurs podstawowy super, a to dopiero początek... Dominika Warto (1) Są profesjonalni i dbają o bezpieczeństwo . Lech Polecam! (1) Wojtek jest młodym i przyjaznym instruktorem, gotowym przekazać wam całą... Henryk Polecam (1) Michał jest instruktorem-kumplem! Wszystko stawia jasno i każde nurkowanie z... Wojtek Szczerze polecam (1) Profesjonalne podejście, fajna atmosfera, elastyczne godziny zajęć Gringo profesjonalne centrum nurkowe (1) Każdy kursant jest ważny, super atmosfera w małym gronie na kursie. W Gdynia... ania nie słowny (1) Nauka na dobrym poziomie, ale uzyskanie jakichkolwiek papierów zgodnie z... xxx