Super płetwy (1) Urocze różowe i pomarańczowe płetwy- doskonale widoczne w wodzie. Super... Anna Super (1) Fajni ludzie. Super atmosfera i wyjazdy :) Polecam serdecznie. Mark Magdalena - opinia (1) Szczerze polecam! Bardzo profesjonalne centrum nurkowe ze znakomitymi... Magdalena
szkolenie (1) Szczerze polecam! Super atmosfera i profesjonalna obsługa. Mają szeroką... Paulina Anna - opinia (1) Dla wszystkich szukających serwisu suchych skafandrów i nie tylko. Polecam.... Anna WIELKI POZYTYW (2) W lutym skorzystałam z bezpłatnej próby nurkowej. Instruktor Błażej... Ania Profesjonalny sprzęt nurkowy w rozsądnej cenie (1) Profesjonalny sprzęt nurkowy w rozsądnej cenie, super płetwy Polecam Zygmunt B. Jeśli nurkowanie to z Expedition Dive Team (1) Jestem świeżo po kursie OWD z Expedition Dive Team. Trafiłem tam po namowach... Maciej Kurs OWD Władysławowo (2) Treść opinii: Miałam przyjemność wkraczania w podwodny świat pod okiem... Dorota Polecam (1) Miałem przyjemność nurkować z tym Panem, m.in. zaliczony kurs AOWD, kilka pod... MaRo Kurs OWD (1) W wakacje robiłem kurs OWD u tego Pana i jestem bardzo zadowolony.... Olek Promocja INTRO (1) Skorzystalam z promocji Intro. Grupa 8 osób 2 opiekunkow, rzetelna teoria,... dK Polecam! (1) Profesjonalne podejście do Klienta. Widać, że nurkowanie jest dla Marka... Aga SUPER PODEJŚCIE I ATMNOSFERA (2) Jestem z żoną po kursie u Michała i Radka. Mają bardzo fajny kontakt z każdym... Radek i Ola Polecaam! (1) Bardzo polecam tą szkołę - pełen profesjonalizm, świetny prowadzący,Marek,... Karolina Polecam (1) W szkole nurkowania Firefish ukończyłam kurs OWD, natomiast mój mąż miał... Julia Pozytywnie (1) Miło spędziłem czas na podstawowym kursie nurkowym OWD. Czas zajęć był... Piotr rewelacja:) (1) Ukończyłam kurs OWD i mogę z ręką na sercu polecić tę szkołę każdemu, kto... K2 Łukasz Kempiński - opinia (1) Świetna sprawa te nurkowanie. Waldek pełen profesjonalizm, nie mogę się... Łukasz Kempiński zachęcam:) (1) Szkoła jest naprawdę bardzo przyjaznym miejscem, świetnie przygotowanym do... Kasia