dobra jakość, normalne ceny (1) Dobra szkoła, sprzęt, materiały dydaktyczne, obsługa, teoria i praktyka,... panmix zdecydowanie polecam (1) Polecam i jeszcze raz polecam. Fantastyczni ludzie, wspaniali instruktorzy,... Anita Brawo!! (1) Gorąco polecam, wielka przygoda i świetna zabawa, a oprócz tego umiejętności... Piotrek
polecam wszystkim super zabawy:) (1) Naprawde super ,miłe i przyjemne prowadzenie kursu.Polecam wszystkim chętnym. Parszewski Krzysztof jestem zachwycona (1) Po bardzo niemiłych przygodach ze szkołą B. w Toruniu jestem pod wrażeniem... Kasia nurek owd :) (1) Jestem w trakcie kursu,gorąco polecam! Jowi Czysty PROFESJONALIZM !!! POLECAM !!! (1) Gorąco polecam CN SUBMARINE. Robiłem tam kurs OWD. Instruktor Michał razem z... Wojtek R. POLECAM (1) Zdecydowanie polecam to centrum nurkowe! Świetna kadra, zarówno instruktor,... Krzysiek na maxa fajny zespół (1) polecam to ekipa fajnie zorganizowana i gotowa do różnych... JJ Świetna, doświadczona i bardzo przyjazna obsługa. Pełny profesjonalizm! (1) Naprawdę szczerze polecam usługi CN Submarine. Robiłem tam kurs OWD, poszło... Marcin Faleńczyk Super!!! (1) Bardzo polecam. Miło, sympatycznie, bezpiecznie. Pokażą Ci jaką frajdę można... Piotr bardzo dobra obsługa (1) Super szkoła, klimat, profeska itd. Są number 1!!! maciek Nurkując z Odysem:) (1) polecam gorąco, pełne wrażeń nurkowania ;), profesjonalne podejście, serwis... aga super!!!! (1) polecam wszystkim...mili ludzie znający się na rzeczy:) kk Moja opinia (5) Polecam Polecam Polecam. Pelen profesjonalizm doskonala ekipa wspaniala... Łukasz kursy i safari (5) Szkolenie na OWD i AOWD profesjonalne i przyjazne. Centrum nurkowe w... Grzegorz Szybki , "pusty " Kurs chyba nurkowania....w TRYTONIE. (5) Kurs przebiegał w atmosferze pospiechu i po "łepkach". Instruktorzty ???... dimer12 Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER...... (2) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... Henryk Alskinski Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER. w Trytonie .....nie POLECAM (1) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... dimer12 Robag - opinia (1) Gorąco polecam. Rewelacyjna obsługa i jakość wykonanych prac. Bardzo... Robag