Rewelacja! Profesjonalnie, bezpiecznie i ciekawie! (1) Wspaniali ludzie oddani swojej pasji - nurkowaniu. Oferta dopasowywana pod... Agnieszka Submarine (1) Polecam wszystkim nurkom, jak i osobom rozpoczynającym swoją przygodę z... Tomek Wielka przygoda z nurkowaniem (1) Świetna szkoła nurkowa. Dobra jakość i dobra cena. W ramach centrum... Michał
Piotr - opinia (1) W 2012 robiłem OWD w 2013 AOWD. Teraz wspólne nurki. Atmosfera, poziom... Piotr Submarine (1) Nurkuję z Submarine od kilku lat i niezmiennie jest to moje ulubione centrum... Michał Niski Submarine (1) Pełna oferta dla nurków rekreacyjnych. Możliwość rozwijania swoich... Marysia nurkowanie basen (1) bardzo fajne zajęcia polecam na zimowe wieczory Paweł Super płetwy (1) Urocze różowe i pomarańczowe płetwy- doskonale widoczne w wodzie. Super... Anna Super (1) Fajni ludzie. Super atmosfera i wyjazdy :) Polecam serdecznie. Mark Magdalena - opinia (1) Szczerze polecam! Bardzo profesjonalne centrum nurkowe ze znakomitymi... Magdalena szkolenie (1) Szczerze polecam! Super atmosfera i profesjonalna obsługa. Mają szeroką... Paulina Anna - opinia (1) Dla wszystkich szukających serwisu suchych skafandrów i nie tylko. Polecam.... Anna WIELKI POZYTYW (2) W lutym skorzystałam z bezpłatnej próby nurkowej. Instruktor Błażej... Ania Profesjonalny sprzęt nurkowy w rozsądnej cenie (1) Profesjonalny sprzęt nurkowy w rozsądnej cenie, super płetwy Polecam Zygmunt B. Jeśli nurkowanie to z Expedition Dive Team (1) Jestem świeżo po kursie OWD z Expedition Dive Team. Trafiłem tam po namowach... Maciej Kurs OWD Władysławowo (2) Treść opinii: Miałam przyjemność wkraczania w podwodny świat pod okiem... Dorota Polecam (1) Miałem przyjemność nurkować z tym Panem, m.in. zaliczony kurs AOWD, kilka pod... MaRo Kurs OWD (1) W wakacje robiłem kurs OWD u tego Pana i jestem bardzo zadowolony.... Olek Promocja INTRO (1) Skorzystalam z promocji Intro. Grupa 8 osób 2 opiekunkow, rzetelna teoria,... dK Polecam! (1) Profesjonalne podejście do Klienta. Widać, że nurkowanie jest dla Marka... Aga