Polecam serdecznie (1) Ukończyłam w Firefish kurs OWD i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić tę... Marta BEZPIECZNIE I PROFESJONALNIE (1) Ludzie, którzy tworzą tą firmę stanowią o jej profesjonaliźmie i wspaniałej... Michał U. Tyle Słońca... (1) ...a pod wodą czekała na nas otchłań błekitu. Zostawcie swój los w rękach... Michał W.
TRYTON jest THE BEST (2) Moi znajomi, którzy nurkują od wielu lat i korzystali z różnych centrów... Kajetan Nurkowanie (1) Gorąco polecamy. To co w przypadku tego Centrum decyduje o jakości to... Kasia i Mariusz OWD - tylko tutaj :) (1) Szkołę znalazłem w internecie, zrobiłem kurs podstawowy PADI OWD i jestem... Karol PROFESJONAŁ (1) Michał to miły i twardzy gość, angażuje się w szkolenie na 100% i... maciek w-wa/gdynia Nurkowanie (3) Gorąco polecam szkołę. Skończyłam u nich kurs podstawowy nurkowania i jestem... Natalia B. POLECAM! (1) Profesjonalne prowadzenie zajęć - duuużo cierpliwości, świetna atmosfera i... Anna Wittstock all in one ;) (1) Uczciwi fachowcy :) Jeśli chcecie nauczyć się nurkować ale cień strachu... Kamilla Super Szkoła Nurkowania (1) Gorąco polecam wszystkim szkolenia prowadzone przez Marka i Monik -W FireFish... Buzan dobra jakość, normalne ceny (1) Dobra szkoła, sprzęt, materiały dydaktyczne, obsługa, teoria i praktyka,... panmix zdecydowanie polecam (1) Polecam i jeszcze raz polecam. Fantastyczni ludzie, wspaniali instruktorzy,... Anita Brawo!! (1) Gorąco polecam, wielka przygoda i świetna zabawa, a oprócz tego umiejętności... Piotrek polecam wszystkim super zabawy:) (1) Naprawde super ,miłe i przyjemne prowadzenie kursu.Polecam wszystkim chętnym. Parszewski Krzysztof jestem zachwycona (1) Po bardzo niemiłych przygodach ze szkołą B. w Toruniu jestem pod wrażeniem... Kasia nurek owd :) (1) Jestem w trakcie kursu,gorąco polecam! Jowi Czysty PROFESJONALIZM !!! POLECAM !!! (1) Gorąco polecam CN SUBMARINE. Robiłem tam kurs OWD. Instruktor Michał razem z... Wojtek R. POLECAM (1) Zdecydowanie polecam to centrum nurkowe! Świetna kadra, zarówno instruktor,... Krzysiek na maxa fajny zespół (1) polecam to ekipa fajnie zorganizowana i gotowa do różnych... JJ