Solidna nauka w szkółce z klimatem - firma godna polecenia. (1) Jeśli szukacie miejsca na porządnie przekazaną wiedzę i praktykę nauki... JS Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER...... (1) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... Henryk Alskinski Zdecydowanie polecam szkole Firefish! (1) Na kurs OWD w szkole Firefish zdecydowałem się przebywajac poza granicami... Maciej
Open Water PADI certified divers (1) A great diving course for everyone from beginner to more experienced divers.... Vidar Kolloen Serdecznie POLECAM (1) wspaniała przygoda w doborowym towarzystwie Marcin&Kasia Bardzo dobre kursy nurkowe (1) Zajęcia prowadzone bardzo ciekawie, duża elastyczność w zakresie terminów... Jakub Miciński Polecam :-) (1) Miałam lekcje nurkowania z Markiem i chociaż z reguły podchodzę do wszelkich... asia super (1) Właśnie jestem po kursie OWD w Gdynia Dive. Wystawiam najwyższe oceny we... Przemek Fajni ludzie (1) Gdynia Dive to przede wszystkim fajni ludzie - profesjonalni nurkowawie z... Rdn Numer 1 w 3mieście (2) Najlepsze centrum nurkowe w 3mieście. Profesjonaliści w każdym calu... Błażej