Polecam (1) Kurs podstawowy super, a to dopiero początek... Dominika Warto (1) Są profesjonalni i dbają o bezpieczeństwo . Lech Polecam! (1) Wojtek jest młodym i przyjaznym instruktorem, gotowym przekazać wam całą... Henryk
Polecam (1) Michał jest instruktorem-kumplem! Wszystko stawia jasno i każde nurkowanie z... Wojtek Szczerze polecam (1) Profesjonalne podejście, fajna atmosfera, elastyczne godziny zajęć Gringo profesjonalne centrum nurkowe (1) Każdy kursant jest ważny, super atmosfera w małym gronie na kursie. W Gdynia... ania nie słowny (1) Nauka na dobrym poziomie, ale uzyskanie jakichkolwiek papierów zgodnie z... xxx Kurs AOWD (1) Bardzo miły kontakt. Ogromne doświadczenie i umiejętność przekazywania wiedzy... Paweł Bogusławski Polecam bardzo! (1) Bardzo miła obsługa, kompetentna i cierpliwa:-) Do tego elastyczna terminowo.... Magda Polecam! (1) Polecam FireFish wszystkim, którzy chcą przeżyć niesamowite wrażenia. Długo... Łukasz Nauka nurkowania (1) Kiedy za namową znajomego i trochę pod wpływem impulsu zdecydowałam się... Beata polecam, polecam, polecam... (1) 1 m-c temu INTRO, 3 tygodnie później OWD! Przygotowanie merytoryczne,... Karolina Świetne wyjazdy (1) Byłem z Trytonem już na 4 nurkowych wyjazdach zagranicznych i za każdym razem... knuras To nie jest tekst sponsorowany :)) (1) Daniel to profesjonalista. Zdecydowanie polecam Submarine. Poczucie... Rafał TRYTON (1) W Trytonie stawiałem pierwsze kroki w nurkowaniu i dalej rozwijam się pod ich... Piotr Nurkowanie w Chmielnie (1) Witam, W ostatni weekend odbyłem nurkowanie intro z instruktorem w jeziorze... Przemek Polecam! (1) Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam! Paula Nurkowa nie z klasa! (1) Doskonale szkolenia, powazne podejscie, super ekipa! Seemann Jak w rodzinie. (1) Bardzo szeroka oferta szkoleń, doświadczona kadra. Potrafią pracować z każdym... Dagmara Tryton (1) Klub prowadzony przez rodzinę bardzo profesjonalnie i w milej... Rychu