polecam (1) Polecam wszystkim szkołę FireFish, profesjonalny instruktor , miła atmosfera bart Polecam:) (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga,komfort bezpieczenstwa i wysoki poziom... Mama Polecamy (1) profesjonalizm,przyjemna atmosfera,indywidualne podejście do kursantów,... Aneta i Andrzej
Rewelacja! (1) Na przełomie kwietnia i maja zrobiłam kurs OWD. Kurs był profesjonalnie... Magda super miejsce (1) Super klub! Przyszedłem na podstawowy kurs nurkowy i mogę szczerze polecić... Jacek opryskliwość (2) towar na stronie sklepu , a obsługa twierdzi że nie ma rozmiaru Sławek Profesjonalizm i kultura (1) Z przyjemnością wystawiam pozytywna opinię ludziom z Trytona. Musiałem... Tomasz Świetny kurs podlodowy ! (1) W styczniu miałam przyjemność wsiąść udział w kursie podlodowym. Po raz... Bożena Super obsługa w sklepie!! (1) Miałam dzisiaj okazje skorzystać z uslug sklepu nurkowego. Świetna obsługa i... Agata W końcu profesjonalna szkoła w trójmieście! (1) Nurkowałam z kilkoma różnymi szkołami w trójmieście (i nie tylko) i żadna nie... Doris Polecam Fire Fish (1) Całkowity profesjonalizm instruktora Marka- dający bezpieczeństwo oraz... Agata Polecam serdecznie (1) Ukończyłam w Firefish kurs OWD i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić tę... Marta BEZPIECZNIE I PROFESJONALNIE (1) Ludzie, którzy tworzą tą firmę stanowią o jej profesjonaliźmie i wspaniałej... Michał U. Tyle Słońca... (1) ...a pod wodą czekała na nas otchłań błekitu. Zostawcie swój los w rękach... Michał W. TRYTON jest THE BEST (2) Moi znajomi, którzy nurkują od wielu lat i korzystali z różnych centrów... Kajetan Nurkowanie (1) Gorąco polecamy. To co w przypadku tego Centrum decyduje o jakości to... Kasia i Mariusz OWD - tylko tutaj :) (1) Szkołę znalazłem w internecie, zrobiłem kurs podstawowy PADI OWD i jestem... Karol PROFESJONAŁ (1) Michał to miły i twardzy gość, angażuje się w szkolenie na 100% i... maciek w-wa/gdynia Nurkowanie (3) Gorąco polecam szkołę. Skończyłam u nich kurs podstawowy nurkowania i jestem... Natalia B. POLECAM! (1) Profesjonalne prowadzenie zajęć - duuużo cierpliwości, świetna atmosfera i... Anna Wittstock