Polecam! (1) Polecam FireFish wszystkim, którzy chcą przeżyć niesamowite wrażenia. Długo... Łukasz Nauka nurkowania (1) Kiedy za namową znajomego i trochę pod wpływem impulsu zdecydowałam się... Beata polecam, polecam, polecam... (1) 1 m-c temu INTRO, 3 tygodnie później OWD! Przygotowanie merytoryczne,... Karolina
Świetne wyjazdy (1) Byłem z Trytonem już na 4 nurkowych wyjazdach zagranicznych i za każdym razem... knuras To nie jest tekst sponsorowany :)) (1) Daniel to profesjonalista. Zdecydowanie polecam Submarine. Poczucie... Rafał TRYTON (1) W Trytonie stawiałem pierwsze kroki w nurkowaniu i dalej rozwijam się pod ich... Piotr Nurkowanie w Chmielnie (1) Witam, W ostatni weekend odbyłem nurkowanie intro z instruktorem w jeziorze... Przemek Polecam! (1) Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam! Paula Nurkowa nie z klasa! (1) Doskonale szkolenia, powazne podejscie, super ekipa! Seemann Jak w rodzinie. (1) Bardzo szeroka oferta szkoleń, doświadczona kadra. Potrafią pracować z każdym... Dagmara Tryton (1) Klub prowadzony przez rodzinę bardzo profesjonalnie i w milej... Rychu Rewelacja! Profesjonalnie, bezpiecznie i ciekawie! (1) Wspaniali ludzie oddani swojej pasji - nurkowaniu. Oferta dopasowywana pod... Agnieszka Submarine (1) Polecam wszystkim nurkom, jak i osobom rozpoczynającym swoją przygodę z... Tomek Wielka przygoda z nurkowaniem (1) Świetna szkoła nurkowa. Dobra jakość i dobra cena. W ramach centrum... Michał Piotr - opinia (1) W 2012 robiłem OWD w 2013 AOWD. Teraz wspólne nurki. Atmosfera, poziom... Piotr Submarine (1) Nurkuję z Submarine od kilku lat i niezmiennie jest to moje ulubione centrum... Michał Niski Submarine (1) Pełna oferta dla nurków rekreacyjnych. Możliwość rozwijania swoich... Marysia nurkowanie basen (1) bardzo fajne zajęcia polecam na zimowe wieczory Paweł Super płetwy (1) Urocze różowe i pomarańczowe płetwy- doskonale widoczne w wodzie. Super... Anna Super (1) Fajni ludzie. Super atmosfera i wyjazdy :) Polecam serdecznie. Mark