OSK Herkules

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Jana Heweliusza 11/13

Michala Sabina - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem egzaminy wewnętrzne i te państwowe. Byłam na kursie... Michala Sabina Jakub Nofz - opinia (1) Polecam każdemu gorąco, świetni instruktorzy, załoga w pełni zaangażowana by... Jakub Nofz Ola - opinia (1) jak najbardziej polecam, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, który potem... Ola
Jakub - opinia (1) Kurs, dzięki któremu zdalem teorie i praktykę za pierwszym razem. Napewno... Jakub Julia - opinia (1) Po kursie w OSK Herkules teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem, czułam... Julia Vladyslav Lysenko - opinia (1) Polecam. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! W czasie... Vladyslav Lysenko Ania - opinia (1) Wykłady prowadzone w sposób sprawny i interesujący- to coś więcej niż... Ania Dawid A. - opinia (1) Wybrałem tę szkołę ze względu na jej miejsce w TOP3 szkół z najlepszą... Dawid A. Daria Garbacik - opinia (1) Serdecznie polecam ta szkole jazdy . Profesjonalna nauka . Szczególnie... Daria Garbacik Polecam każdemu kto chce szybko zdać (2) Pełen profesjonalizm i szybka nauka. Tomek i Łukasz idealnie tłumaczą i... Dawid Janusz - opinia (1) Szkoła godna polecenia! Profesjonalni instruktorzy, super przygotowanie do... Janusz Natalia Lepisz - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę!! Świetne przygotowanie do egzaminów tak samo jak do... Natalia Lepisz Polecam! (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem 2 miesiące temu, nie jestem w stanie opisać... Kobieta Kamil - opinia (1) Świetni instruktorzy, początki były ciężkie ale jestem bardzo zadowolony.... Kamil Polecam!!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Egzamin zdany za pierwszym razem Magda Piotr - opinia (1) Jak najbardziej polecam! Zdane za pierwszym razem! Piotr Katarzyna Zwiewka - opinia (1) Szkoła godna polecenia.bardzo miła atmosfera. Egzaminy zdane. Katarzyna Zwiewka Gorąco polecam !!! (1) Po nieudanym egzaminie w innym OSK zdecydowałam się wykupić dodatkowe jazdy w... Ewa polecam!! (1) Egzaminy zdane dzisiaj za 1 razem! Trafiłam do Herkulesa, dzięki mojej... Wiktoria Polecam wszystkim OSK Herkules (1) Naprawdę godna polecenia szkoła.Profesjonalizm i zaangażowanie instruktorów... Sylwia