OSK HERKULES GDAŃSK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Jana Heweliusza 11/13

Gorąco polecam! (1) Od pierwszego spotkania: pełen profesjonalizm, zaangażowanie, kultura.... Paulina Polecam OSK Herkules (1) Pan Tomasz to świetny nauczyciel. W ciągu dwóch godzin jazd dodatkowych w OSK... Daria Serdecznie Polecam (1) Miła atmosfera, bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do nauki.... Maciej Skiba
Serdecznie polecam osk herkules! (1) Po długim czasie skończenia kursu w innym ośrodku, kuzyn zaproponował mi... Agnieszka Najlepszy OSK w Gdańsku (1) Serdecznie polecam, profesjonalne podejście, miła atmosfera, duża doza... Elżbieta Pełen profesjonalizam (1) Jestem bardzo zadowolony z przygotowania do egzaminu. Pełen profesjonalizm.... Damian Polecam OSK HERKULES (1) Witam Jestem świeżo po zdanym egzaminie (za pierwszym podejściem). Do... Bartek Wielkie dzieki (1) Właściwy człowiek, na właściwym miejscu. Miłe i profesjonalne podejscie do... Sylwia Dobra szkoła jazdy (1) Nie trzeba się martwić o dokumenty, papiery i całe PKK. Wszystko załatwiane... Agata Kurs przyspieszony (1) Właśnie rozpoczęłam kurs przyspieszony w Osk Herkules.Jestem w szoku... Gosia Łukasz (1) Właśnie wróciłem z jazd dodatkowych od Pana Tomka Jestem mile zaskoczony z... Łukasz Tomek jest najlepszym instruktorem :) (1) Kiedy rozpoczęłam moją przygodę z prawem jazdy miałam pecha trafić na innego... Agata Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolony, dogodne godziny, w przystępnej cenie, super... Oskar Marek (1) Nigdy nie wystawiam żadnej opinię lecz tym razem czuł bym się winny gdybym... Marek BARDZO MOCNO POLECAM! (1) Szkołę jazdy Osk Herkules z pełną świadomością polecam w 100%! Po pewnych... Ola OK (1) Skorzystalam z jazd dodatkowych w Osk Herkules.Cena przystepna,jakosc uslug... kasia Konrad (1) Polecam . Skorzystałem z jazd dodatkowych w tej szkole i nie zawiodłem się.... Konrad Jestem bardzo zadowolona (1) nie odbywałam kursu u Pana Tomasza tylko jazdy dodatkowe. jestem zadowolona z... Ania Gorąco polecam! (1) Cóż tu dużo mówić... u Pana Tomka znajdziecie wszystko co cechuje dobrego... Agnieszka Kurs (1) Z czystym sumieniem moge polecic ! Tomek to zdecydowanie najlepszy instruktor. Sandra