Profesjonalista (1) Witam wszystkich kursantów! Do Pana Jacka zapisałem się z innej... Profesjonalista Najwieksze szczescie!!! (1) To juz 2 miesiace odkad mam prawo jazdy :) To byl najpiekniejszy dzien w moim... Klaudia Szczerze polecam (1) Do Pana Jacka trafiłam na koniec swojej przygody z egzaminami na prawo jazdy... Anna
Bezstresowa nauka na najwyższym poziomie (1) Chciałbym gorąco polecić wszystkim, którzy szukają instruktora, który... Piotr Pan Jacek - nie ma lepszych! (1) Po kursie w innym ośrodku trafiłam na jazdy dodatkowe u Pana Jacka i tylko... Gosia Polecam! (1) Pan Jacek to świetny instruktor, jest w stanie przygotować każdego do... Patrycja P. Polecam! (1) Polecam serdecznie jazdy dodatkowe u pana Jacka, bo z takich skorzystałam. Po... martar Jedynka, tak , tak , tak !!! (1) Szkoła na prawdę godna polecenia, zajęcia prowadzone w niepowtarzalnej... Nina Jakość usług na najwyższym poziomie (1) Gorąco polecam wybranie właśnie tej szkoły jazdy. Do jej atutów należy... Marta Cebera Polecam!!! (1) Po wielu nie udanych próbach znalezienia uczciwej szkoły i "normalnego"... Aleksandra Polecam! (1) Gorąco polecam osk jedynka! Solidna nauka jazdy w miłej atmosferze! Dziękuje... Katarzyna Jacek Sagan jest REWELACYJNY !! LUDZIE ON UCZY A nie Pisze SMS jak INNI !!! (1) Witam. Po 3 Egzaminie Praktycznym w Pord musiałem wykupić 5 h żeby przystąpić... Tomek Dj Crazy Polecam każdemu! (1) Wszystkim odwiedzającym stronę Ośrodka Szkolenia Kierowców bez wahania... Kasia Alicja B. - opinia (1) Dziś zdałam za 7 razem. Nie przesadzę pisząc, że to dzikiu panu Jackowi.... Alicja B. Jak najbardziej polecam! (1) Przez 10 godzin z Panem Jackiem nauczyłam się więcej niż przez 40 z... Asia Polecam !! (2) W dzień egzaminu miałam jazdy dodatkowe właśnie w tym ośrodku i zdałam... Ela Polecam (1) Pan Jacek jest po prostu świetnym nauczycielem :) Dokładnie tłumaczy, jest... Meg W końcu zdałam :) (1) No nareszcie myślałam że się nie uda a jednak. Dzięki jazdom doszkalającym z... Sabina Najlepszy możliwy wybór :-) (2) Po prawie dziesięcioletniej przerwie od kursu w innym ośrodku postanowiłam... Kasia J. Tak, tak, tak! (1) Miałam okazję jeździć z różnymi instruktorami, jednakże wybór "Jedynki" był... Gosia