antrus - opinia (1) Do pana Jacka trafiłem po 5 oblanych egzaminach (w Babskiej Akademii Jazdy) i... antrus ZDAŁAM EGZAMIN ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM:) (1) Witam, Chciałabym polecić jazdy z Panek Jackiem, jest profesjonalistom, ma... Magda Wszystko OK;) (1) Jestem zadowolona, bardzo podobało mi się to, że czas jazd był maksymalnie... Justyna
Karolina Kulas - opinia (1) P. Jacek Sagan to zdecydowanie najlepszy instruktor prawa jazdy. Jestem osobą... Karolina Kulas Polecam:) (1) Jestem bardzo zadowolona! Pan Jacek ma podejście do ludzi, jest cierpliwy,... N.K. Fantastyczny nauczyciel (1) Chciałabym podziękować Panu Jackowi Saganowi że uwierzyłam w siebie. Jest... Maryna Rewelacyjny Instruktor - polecam!!! :) (1) Do Pana Jacka trafiłam dopiero na jazdy dodatkowe. Szukałam cierpliwego i... Ania Mateusz - opinia (1) Absolutnie fanastyczny Pan instruktor. Będąc kompletną łamagą wziąłem kilka... Mateusz Polecam w 100%!!! (1) Po 5 latach od ostatniego egzaminu w Olsztynie (razem było ich 4),... Agnieszka Naprawdę warto :) Polecam ! (1) Nie poddawajcie się ! :) Z Panem Jackiem wyjeździłam jazdy dodatkowe( po... Emilia Świetny nauczyciel! (1) Nauka z Panem Jackiem przebiega w swobodnej i wesołej atmosferze. Ja trafiłam... Julia Magda - opinia (1) Ja trafiłam do OSK "Jedynka" po kilku niezdanych egzaminach i dwóch latach... Magda Polecam (2) Polecam w 100%. Przemiła obsługa, profesjonalizm w każdym calu. Dziękuję i... Julia POLECAM!! (1) Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą zdać prawo jazdy. Ja z panem Jackiem... Kara POLECAM!! (1) Świetna atmosfera, sympatyczny instruktor, zero stresu i strachu przed... Kasia Polecam JEDYNKĘ (1) Fenomenalna atmosfera umożliwiająca nabywanie nowych umiejętności w bez... Iwona Pochwała i Podziękowania (1) Nie wiem jak mam opisać spędzony czas z Panem Jackiem... Naprawdę przemiła... Agnieszka Piękoś Gorąco polecam! (1) Nauka u Pana Jacka przebiega bezstresowo, w miłej atmosferze a co... Tomasz M PROFESJONALNY KURS (1) Do pana Jacka Sagana trafiłem po zakończonym kursie w innej szkole jazdy,... Filip Jankowski Zdałem !!!! (1) Wystarczyły mi dwie godziny jazdy z Panem Jackiem po roku posuchy i Egzamin... Mateusz