Kurs doszkalajacy (1) Kurs skonczylam w "Znaku" ale 1/4 czasu z dwoch godzin jazd... Agniszka 31.12.2013r Egzamin Pozytywnie zaliczony:) (1) Chciałam serdecznie podziekowac Panu Jackowi za przygotowanie mnie do jazdy.... Karolina D Klaudia - opinia (1) Do Pana Jacka trafiłam na jazdy dodatkowe, jestem bardzo bardzo zadowolona.... Klaudia
Polecam (1) Dzięki jazdom dodatkowym w Ośrodku Szkolenia Kierowców Jedynka, nawet tak... Wioletta POLECAM! (1) Z panem Jackiem jeździłam 4 godziny i zdałam za 2 razem! Bardzo sympatyczny... Paulina zdecydowanie polecam :) (1) miałam przyjemność podróżować po gdańskich drogach z Panem Jackiem i mogę z... marta JAK SIE UCZYĆ TO TYLK TU!!! (1) JAK SIĘ UCZYĆ TO TYLKO TU!!!!!! Jeździłam z Panem Jackiem tylko 3godz.... Monika Polecam tego instruktora:-) (1) Wystarczylo mi 6 godzin jazdy, aby nadrobic ogromne zaleglosci z mojej szkoly... Angelika M Polecam wszystkim !!! (1) U Pana Jacka wykupiłam pakiet jazd dodatkowym po zakończeniu kursu w innym... Magda F. Polecam wszystkim! (1) Jeżdziłam z panem Jackiem, świetnym instruktorem. Pan Jacek bardzo dobrze... Joanna K. Bardzo polecam!!!!!!!!!!! (1) Wzięłam dodatkowe godziny w tej szkole...i co mogę powiedzieć- dzięki temu... Aga Zostałam kierowcą (1) Po 6-ciu latach przerwy zapragnęłam kupić auto i zostać kierowcą. Pan Jacek... divchatko Polecam. (1) Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy, wszystko odbywa się spokojnie, bez... Jarzu POLECAM! (1) Bardzo gorąco polecam jazdy doszkalające w tym ośrodku,sympatyczna... Zadowolona. Polecam Pana Jacka - zdałam za pierwszym razem!!! (1) Przyjemna atmosfera i duże zaangażowanie ze strony pana Jacka Sagana.... Irina Godne polecenia! (1) Witam. Z panem Jackiem odbyłem około 10 godzin jazd doszkalających. Po... Maciej Zydroń Polecam! (1) Serdecznie polecam jazdy dodatkowe z Panem Jackiem, wszystko cierpliwie... Iza Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy (szkoda ,że nie trafiłam tam od samego... Patrycja Mike - opinia (1) Szczerze polecam. Pan Jacek ma właściwe podejście zrówno od strony... Mike Polecam! (1) Serdeczne polecam pana Jacka. Cierpliwie tłumaczy, ma super podejście. W... Karolina