Zdecydowanie polecam (1) Na dodatkowe jazdy u Pana Jacka zdecydowałam się, bo nie czułam się... kursantka POLECAM OSK JEDYNKA ! (1) Witam , jeżeli ktoś chcę się zapisać na prawo jazdy i nie wie jaką szkółkę... Rafał 100% zdawalnosci (1) Polecam w 200% .Mila atmosfera no i doskonała nauka..Jak chcecie zdac totylko... Łysy
Jazdy doszkalające (1) Przesympatyczny, przemiły instruktor. Po pierwszym nie zdanym egzaminie... Martyna Jazdy doszkalające (1) Przesympatyczny, przemiły instruktor. Po pierwszym nie zdanym egzaminie... Martyna Jazdy dodatkowe (1) Serdecznie polecam Osk Jedynkę ! Pan Jacek jest bardzo miłą cierpliwą osobą,... Daria NAJLEPSZA SZKODA JAZDY W GDAŃSKU (1) Od 5 lat zmagałem się z prawem jazdy, przed ostatnią POZYTYWNĄ próbą minęły... Kamil Z Polecam serdecznie (1) Bardzo cierpliwy instruktor. Po kilku niezdanych egzaminach i dłuższej... Anna Jazdy doszkalające (1) Witam, chciałabym polecić Osk Jedynkę, bo dzięki godz. dodatkowym nauczyłam... Julia Polecam (1) Jestem b.zadowolona z perfekcyjnej nauki. Parę godzin dało mi więcej niż cały... Maria Marlena - opinia (1) Bardzo polecam.Po 5 latach przerwy wykupilam u p.Jacka godziny... Marlena Jazdy doszkalające (1) Polecam ten ośrodek, ze względu na profesjonalizm instruktora,... Stanisław Najlepszy instruktor! (1) U Pana Jacka wykupiłam dodatkowe jazdy, ponieważ po ukończeniu kursu w swojej... Izabella Jazdy doszkalające (1) Witam serdecznie. Chciałam pochwalić i podziękować Panu Jackowi z OSK... Klaudia Polecam! Polecam!Polecam! (1) Fachowość ,kultura ,anielska wprost cierpliwość Pana Jacka . Nauka bardzo... Wiesia Zdałam !!! (1) Dziś podchodziłam do egzaminu po raz 13! Nie wynikało to z braku... Ewelina Najlepszy instruktor na świecie (1) Wczoraj zdałam egzamin dzięki Panu Jackowi, który nauczył mnie więcej i... Ania Dziękuje Panu z Jedynki:)!!! (1) Zaledwie kilka godzin dodatkowych sprawiło ze nauczyłam się więcej niż przez... natalia Adrianna - opinia (1) Po 4 nieudanych egzaminach trafiłam do Pana Jacka. Bardzo żałuje,że stało się... Adrianna Sukces (1) Pan Jacek perfekcyjnie przygotowuje do jazdy samochodem. Jestem pełen podziwu... Szymon