zdane za pierwszym! (1) Polecam osk jedynkę, mimo że miałam tam tylko dwie godziny jazd dodatkowych w... Karolina Za pierwszym razem (1) Mimo lat przerwy wietne podejscie instruktora pozwolilo zdac za pierwszym... Lukasz Szczerze polecam (1) Bardzo dobry instruktor, potrafi nawet w krótkim czasie wytłumaczyć wszystkie... puzon
Serdecznie polecam!! (1) Kurs robiłam w konkurencyjnej szkole jazdy, ale po niezdanym egzaminie... Aneta POLECAM ! (1) Zaczynając kurs z Panem Jackiem obawiałem sie starcia z najtrudniejszym... Krystian CZ ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Najlepszy instruktor z którym miałam do czynienia to oczywiście pan Jacek !!!... Gosia Opinia (1) Bardzo serdecznie dziękuje Panu Jackowi za doskonałe przygotowanie mnie do... Mateusz M. WARTO Z JEDYNKA :) (1) Witam. Gorąco polecam pana instruktora Jacka. Człowiek stworzony do... JUSTYNA Dziękuję! (1) Pan Jacek był moja ostatnia deska ratunku. Szkoliłam się w konkurencyjnej... Ania serdecznie wszystkim polecam!!!!! (1) Zapisujac sie na kurs bylam osoba, ktora nigdy wczesniej nie miala do... Karolina Polecam Ośrodek Jedynka :) (1) Zostałam źle przygotowana przez poprzedniego instruktora. Trafiając na Pana... Kamila W Polecam Ośrodek Jedynka :) (1) Zostałam źle przygotowana przez poprzedniego instruktora. Trafiając na Pana... Kamila W SUPER !!! (1) Naprawdę polecam,wykorzystałem pakiet 10 godzin aby po kilku latach nie... Filip Asia - opinia (1) Tuż przed egzaminem po dwóch godzinach jazd w "jedynce" zdałam egzamin... Asia Rewelacja (1) Gorąco polecam naukę prowadzona przez Pana Jacka. Tak jak mi wcześniej Pana... Artur super (1) Odbyłem kurs podstawowy i zdałem za pierwszym razem! Pan Jacek ma niesamowite... Jachu jazdy doszkalające (1) Polecam instruktora - Pana Jacka Sagana. Długo nie mogłam zdać egzaminu na... Monika zdałam za drugim razem (1) Przesympatyczny Paweł tak dobrze mnie przygotowała do egzaminu ze nie było... Monika osk jedynka przed samym egzaminem. (1) Witam. Do 3 podejscia postanowiłem wykupić sobie 2h jazdy. Wybór OSK JEDYNKA... Maciej jazdy godz 13-15 Z przyjemnością polecam! (1) Jeździłem z wieloma instruktorami, ale dzięki temu zdałem. Nie pozostaje mi... Mateusz