elo elo jol jol (1) z*******y Pan instruktor!!!!!! Bralem dodatkowe jazdy w tym osk z uwagi na... OLEK KONKOL Niezwykle pomocni (1) Pan Jacek, bardzo mi pomógł, sprostował wszystkie błędy po poprzednich... Szymon Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) (1) O panu Jacku nie da się wypowiedzieć w żadnym złym kontekście. Jest to po... Karolina
Super instruktor Pan Jacek Sadan (1) Panie Jacku chce Serdecznie Podziękować za Pana naukę jazdy :) Pan Jacek to... Angelika Fedorowska Na luzie :D (1) Polecam ten ośrodek a w szczególności pana Jacka S. super mnie przygotował do... Patryk Zdaniem!! (1) Miałam dwie godziny dodatkowe wykupione zaraz przed egzaminem!! Trasa... Sara Polecam (1) Dzięki 4 h wykupionych u Pana Jacka zdałam egzamin. Jazdy odbywały się w... Agataaa Nauka jazdy może być miła i sympatyczna :) (1) Do Osk Jedynka trafiłem po rocznej przerwie z obrzydzeniem do jazdy... Rafał Ww2 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Dwa razy oblalam praktykę i nie jeździłam ok... Ww2 Mega pozytyw!!! (1) Po 5 niezdanych egzaminach i 3 miesięcznej przerwie, zdałam egzamin! Jest to... Wiktoria Mega pozytyw!!! (1) Po 5 niezdanych egzaminach i 3 miesięcznej przerwie, zdałam egzamin! Jest to... Wiktoria POLECAM!! (1) Polecam serdecznie OSK Jedynka!! Pan Jacek bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć... Martyna Bardzo polecam:) (1) Do "Jedynki" trafiłam chcąc dokończyć kurs praktyczny (rozpoczęty prawie rok... karolina Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy marzą o prawie jazdy! Nauka jest... Kornelia Gorąco polecam. (1) Po 4 dodatkowo wykupionych godzinach w tym ośrodku udało się od razu zdać... Ewelina p Jacek najlepszym instruktor - polecam w 100% (1) Najlepszy instruktor! Cierpliwy, wyrozumiały, bardzo dobrze wszystko... Ola t Polecam w 100% (1) Miła atmosfera podczas jazd, bez żadnej presji a pan Jacek podchodzi do... Klaudia Na prawdę godny polecenia instruktor! (1) Po kilku dodatkowych lekcjach z panem jackiem mogę szczerze polecić każdemu... Monia OSK JEDYNKA GORĄCO POLECAM ! (1) Bardzo polecam pana Jacka u którego miałam wykupione dodatkowe godziny. Co... Paulina Jak najbardziej polecam! (1) Nie zdałam już kilka razy. W końcu zdecydowałam się na wykupienie dodatkowych... Karolina