Instruktor idealny (2) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem! Pan Jacek jest oazą... Ada Szkoła godna polecenia (2) Chciałabym polecić OSK Jedynka wszystkim niezdecydowanym i tym, którzy być... Natalia Bardzo polecam!!!!! (1) Kurs robiłam w innej szkole jazdy i niestety żałuję że od razu nie wykupiłam... OLA
Gorąco polecam! (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Pan Jacek jest bardzo spokojna i... Natalia Idealny instruktor (1) W Gdańsku trudno jest o dobrego instruktora ale jeśli szukacie ideału, to... Ola Polecam (1) Przez 30 godzin w innym ośrodku nie nauczyłem się tyle co przez 4'dodatkowe... Marek Dziękuję za przyjemną jazdę! (1) Pan Jacek, to spokojny i niezwykle sympatyczny instruktor. Kilka lekcji... H. Szczerze polecam! (1) Po nieudanym kursie w innym ośrodku trafiłem z polecenia do Pana Jacka na... Mariusz prawdziwy lider! (1) Z Panem Jackiem miałam tylko 4 h jazdy przed egzaminem w pordzie. Przekazał... Alicja Jazdy doszkalające (1) Do OSK Jedynka zgłosiłem się na jazdy dodatkowe, skusiły mnie najniższe ceny... Michał Gorąco polecam (1) Robiłam kurs w innym ośrodku, w tamtym nie mieli wolnego terminu. OSK jedynka... Weronika Instruktor z szacunkiem (1) OSK Jedynka wybrałem zmieniając poprzednią szkołę. Miałem bardzo duże... KrzysztofB Pan Jacek serdecznie polecam ! (1) Pół godziny przed egzaminem 2 godziny przypomnienia z Panem Jackiem i zdane... Kamil Pan Jacek mistrz instruktorski (1) Wykupiłam dodatkowe godziny u Pana Jacka, wystarczyły 4 godziny u tego... Paulina Najlepszy Instruktor na jakiego mogłam trafić! (1) Chcę wszystkim gorąco polecić pana Jacka Sagana - nie ma lepszego... Jagoda Pan Jacek nr. 1 wśród instruktorów! (1) Przez osiem lat (z dużymi przerwami) nie mogłem zdać prawka. Po raz kolejny... Denwer OSK Jedynka SERDECZNIE POLECAM !!!! (1) Po długim czasie znów zapragnęłam zdobyć prawo jazdy . Szukałam dobrego... Natalia osk jedynka polecam (1) U Pana Jacka miałam jazdy dodatkowe przed egzaminem. Super wychwycil błędy i... Jola Jak kurs to tylko tutaj (1) Witam Wybrałam Osk Jedynka i Pana Jacka dzięki opiniom w internecie i nie... Anna POLECAM ! (1) Gorąco Polecam ! . Pan Jacek ogromnie mi pomógł. Po niezdanym egzaminie... Sysia