Egzamin zdany (1) Pan Jacek jest bardzo spokojnym i cierpliwym instruktorem. Problematyczne... Karolina Egzamin zdany :) (1) skuteczne, konkretnie, najlepiej Magda Pan Jacek jest najlepszy! (1) Do Pana Jacka trafiłam po "wyjeżdżonych" 30 godzinach w innym OSK. Byłam... Jadźka
Serdecznie polecam !!! (1) Wszystkim serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Jedynka. Pan Jacek to najlepszy... Patrycja Tylko OSK Jedynka (1) Pan Jacek jest niezwykle cierpliwym i spokojnym instruktorem. Wszystko... Alicja Panu Jackowi zawdzięczam zdany egzamin (1) Wykupiłam kurs na prawo jazdy w mało znanej szkole. Trasy egzaminacyjne nie... Basia Gorąco polecam! (1) Pan Jacek - super nauczyciel, który znajdzie podejście do każdego ucznia!... Wiktoria/Виктория Idealny instruktor, polecam (1) Kurs prawa jazdy wykupilam w innym osrodku i niestety stracilam wiele czasu.... Iwona Bardzo Polecam Pana Jacka ❗ (1) Po kilku negatywnych Egzaminach Wykupiłam jazdy u Pana Jacka który... Iwonka NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA ŚWIECIE (1) Ależ się cieszę, że trafiłam do OSK Jedynka! Pan Jacek jest instruktorem z... Iga Na prawde warte polecenia!:) (1) Kurs robiłam gdzie indziej parę lat temu, ale dzięki Panu Jackowi w końcu... Marysia Najlepszy instrukotor Pan Jacek !:) (1) Po 6 latach postanowiłam kontynuację prawa jazdy.Na początku zdawałam dwa... Gosia Zdane dzięki Panu Jackowi!!! (1) Absolutnie te 4 godz jazdy wykupione w OSK Jedynka po dwóch nie zdanych... Wojtek Polecam!!! (1) Kurs zrobiłam w innej szkole. Po dwóch niezdanych egzaminach umówiłam się na... Patrycja Zdane (1) Dzięki pomocy Pana Jacka po dwóch dodatkowych godzinach udało mi się zdać za... Szymon Bryska Polecam! (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Pan Jacek jest bardzo cierpliwa i... Nikola Polecam (1) Dodatkowe jazdy z panem Jackiem pomogły mi ogarnąć raz jeszcze po miesięcznej... Wiktor Pan Jacek Najlepszy ! (1) Wykupiłam sobie parę godzin u Pana Jacka i zdałam dzisiaj egzamin ! Pan Jacek... Klaudia Baro Szczerze polecam! (1) Kultura osobista i zaangażowanie Pana Jacka mają przełożenie na umiejętności... Roma OSK Jedynka - instruktor godny polecenia ;) (2) Cieszę się, że zasugerowałam się umieszczonymi tu pozytywnymi opiniami i... Magda