OKS Kate

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Martyna - opinia (2) Gorąco polecam ! Najlepszy instruktor Adam ! Lepiej trafić nie mogłam ;)... Martyna Lukasz - opinia (1) Polecam instruktura Adama. Prawo jazdy zabrane za przekroczona ilość punktów... Lukasz Kinga - opinia (1) Polecam z całego serca, podejście do kursanta profesjonalne. Jazdy w miłej i... Kinga
Joanna - opinia (2) Bardzo dobre podejście do kursanta. Egzamin zdany bez błędu. Joanna SzymonJ - opinia (1) Szkółka która jest profesjonalna, nieustannie rozwijająca się z odpowiednimi... SzymonJ Tosia - opinia (1) Dziękuję serdecznie całej ekipie osk kate za świetne przygotowanie do... Tosia arek - opinia (1) Super expresowo pełna profeska polecam wszystkim naprawdę warto!!!!!! arek Monika - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Kate! Szczególnie instruktorkę Kasię, która w... Monika K.A - opinia (1) Trafiłam na Pana Maćka, pod koniec współpracy z firmą Osk kate. To był strzał... K.A Klaudia - opinia (1) Zdecydowanie polecam tą szkółkę. Do egzaminów zostałam przygotowana w miłej... Klaudia Michał - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu, zostałem nauczony wszystkich przydatnych... Michał Samea - opinia (1) Adam Grajber najlepszy instruktor. Dzieki niego zdałam za pierwszym Samea Weronika - opinia (1) Najlepsza szkoła w 3city, lepiej trafić nie można ️ Weronika Kacper - opinia (1) Wysoki poziom nauczania Atmosfera super Polecam Kacper Kasia - opinia (1) Zdałem! Dzięki Adamowi! Po wcześniejszych perypetiach w innej szkole, która... Kasia Weronika - opinia (1) Pan Adam ewidentnie najlepszy instruktor w Trójmieście. Dzięki niemu zdałam... Weronika Ada - opinia (1) Nauka w świetnej atmosferze. Przemili, przesympatyczni instruktorzy. Bardzo... Ada Maks - opinia (1) Mega szkoła. Profesjonalni nauczyciele. Polecam Maks Julia K - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo profesjonalni i życzliwi... Julia K Kursant - opinia (1) Rewelacyjna szkółka, lepiej nie mogłem trafić. Po jazdach z Adamem zdałem... Kursant