OKS Kate

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

.. - opinia (1) Bez zarzutów wszystko zostało przeprowadzone, super szkółka .. Kacper Korytek - opinia (1) Najlepsza szkółka i najlepsi instruktorzy. Kacper Korytek Olivka - opinia (1) Polecam wszystkim fajnym babkom:) Olivka
Natalia - opinia (1) Bardzo polecam, nie ma lepszych instruktorow, najbardziej niezrozumiale... Natalia Daria - opinia (1) Najlepsi! Ekstra ludzie! Jazdy bezstresowe :) gwarancja zdania egzaminu za... Daria Dorota - opinia (1) Bardzo profesjonalni i cierpliwi Instruktorzy. Bezstresowo i w miłej... Dorota Zrezygnowany kursant - opinia (2) Nie polecam uczyć się u Pani Katarzyny!!! Podczas jazd siedzi w telefonie... Zrezygnowany kursant N. - opinia (1) Miałam okazje uczyć się w szkole jazdy OSK Kate, pod okiem P. Anety- świetne... N. Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła na świecie! Instruktorka Aneta wspaniała kobieta , poziom... Ola Wiktoria - opinia (1) Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście do kursanta na każdym kroku,... Wiktoria Karolina - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Pani Aneta i Kasia są najlepsze, dużo wymagają, ale... Karolina Gosia - opinia (1) Polecam z całego serca!!! Kasia ma w swoim zespole najlepszych... Gosia Sandra - opinia (1) Z całego serca polecam ta szkole . Jazdy miałam głównie z Mateuszem i jestem... Sandra Ola - opinia (1) Dzięki Kasi udało mi się w końcu opanować emocje i zdać egzamin za pierwszym... Ola Hanka - opinia (1) Pani Kasia odzywa się opryskliwie i bezczelnie. Niektórych wyzywa od... Hanka Maria - opinia (1) Polecam serdecznie! Szybka teoria, jazda w super atmosferze, a instruktorzy z... Maria Polecam w 100% (2) Byłam ciężkim orzechem do zgryzienia ;) ale jakoś dałam radę dzięki Kasiuli... Dżoana ;) Nauka? Genialna !!! (1) Byłam u Pani Kasi na jazdach dodatkowych i dzięki temu nauczyłam się jak... Monika Nauka? Pomyłka. (1) Jeździłam z panią Kasią i o ile na początku zwracano mi uwagę na błędy, które... Anonim Najlepszy ośrodek w Gdańsku (1) Serdecznie polecam OSK Kate, a zwłaszcza instruktorkę Anetę, której... Ola