OKS Kate

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Najlepsze instruktorki!!!! (1) Szkole jazdy polecila mi kolezanka i bardzo jestem jej za to wdzieczna.Teoria... Katarzyna Super szkoła (1) Najlepsze Kasia i Basia są świetne gorąco polecam wszystkim. Szybko sprawnie... Barbara Najlepsza szkoła w Gdańsku (1) Zdane za 1 razem ,gorąco polecam mega atmosfera i poziom nauczania.Super ze... Syla
Gorąco polecam! (1) Sam kurs prawa jazdy zrobiłam w innej szkole- po kursię ciężko było mi zdać... Beata Swietne! (1) Zdecydowanie jest to najlepszy kurs na prawo jazdy w Gdańsku! Od zajęć... Joanna Pendolino w trampkach! (1) Nawet nie wiem co dokładnie skłoniło mnie do pójścia na kurs, chyba... Marta Dziewczyny rządzą!!!!! (1) Do zrobienia prawa jazdy zmusila mnie przeprowadzka poza Gdańsk.Tak bym sie... Katarzyna POLECAM (1) Na wstępie powiem, że mieszkam w Gdańsku od niedawna i nie znam ulic ani... Adam ze Stogów OSK Kate wygrywa (1) OSK Kate to była moja druga szkoła jazdy i stanowczo polecam. Dziewczyny uczą... Nikola Polecam w 100% (1) Trafiłem na tą szkołę przypadkowo i nie pożałowałem. W tej szkole można... Filip Polecam, rewelacja !!!!!! (1) Z całego serducha polecam naukę w tej szkole, instruktorki Basia I Kasia to... Anita Trafiłam przez przypadek i już zostałam (1) Kobiety które prowadzą nauczania są mega i pod względem by się z nimi dogadać... Żaneta POLECAM W 100%. (1) Polecam z całego Serca szkołę OSK KATE. Najlepsze instruktorki "Kasia i Basia... Katarzyna Polecam OSK Kate (1) Przeprowadziłam sie w okolice Trójmiasta niedawno, kompletnie nie znałam... Daria POLECAM!!! (1) Polecam, Kasia jest miła sympatyczna osoba podchodzi na na luzie i spokoju.... Mateusz Polecam!! (1) Szczerze polecam!! Kasia, cudowna babka która na luzie i spokoju podchodzi do... Paulina Najlepsza szkoła jazdy Osk Kate !!! (1) Z czystym sumieniem POLECAM szkołę Osk Kate :-) Instruktorki Kasia i Basia... Edyta Najlepsza szkoła w Trójmieście! (1) Chciałbym powiedzieć że OSK KATE to naprawdę najlepsza szkoła w Trójmieście!... Adrian Lipiński Polecam, polecam, bardzo polecam (1) Bardzo polecam dziewczyny z OSK KATE, zarówno Basia jak i Szefowa Kasia są... Agnieszka Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Z całą odpowiedzialnością polecam szkole jazdy OSK KATE. Kasia - wspaniała... Weronika