OKS Kate

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Natalia - opinia (1) Najlepsza szkółka, najlepsi instruktorzy, fajna atmosfera i super... Natalia Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam osk kate, najlepsi instruktorzy w Gdańsku! Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam Kate. Każdy instruktor daje z siebie wszystko żeby jak...
polecam !!!! (1) Po 13 latach przerwy postanowiłam ponownie podejść do egzaminu na prawo... Ewa Fantastyczni! (1) Po roku przerwy w jazdach, wyjeżdżone 3 i prawko zdane! Polecam z całego... Kinga polecam z całego serducha tą szkołę!!! (1) Jak dla mnie ta szkoła jazdy jest najlepszaaaa. Wróciłam do prawa jazdy po... Monika Tczew Polecam (1) Z całego serca polecam szkółkę Kate, teoria szybko przeprowadzona :) do... JB Najlepsze szkoła jazdy ! (1) Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości jaką szkołę wybrać, to może się już ich... Magda Najlepsi:) (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku, miałam przygodę z innym osk I po roku... Aleksandra - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!!! Lepszej szkoły nie ma (1) Cieszę się, że trafiłam na Osk Kate. Jazdy miałam głównie z Basią, polecam... Kursantka Magda W 100% polecam (1) Nie da się iść do innej szkoły. Polecam jak najbardziej. Instruktorzy bardzo... Magda Dziękuję (2) Dzięki Mateuszowi zdałam za pierwszym razem, chociaż uważałam , że nie nadaję... Anna Polecam wszystkim (1) Do OSK Kate trafilam po kursie w innej szkole, po ktorym mialam lekka traumę.... Marta Najlepsza szkoła (1) Najlepsi instryktorzy pod słońcem Klaudia polecam!! (1) Cudowna atmosfera i anielska cierpliwość dla kursantów. Instruktorki nauczają... Kursantka Polecam!!! (1) Super szkółka i wspaniali instruktorzy. Uczą z pasją i żeby wszystko liczba... Klaudia za pierwszym (1) Prawko robiłam 5 miesięcy z uwagi na pracę, natomiast wszystko zdane za... K. Najlepsze (1) Instruktorka są rewelacyjne, maja wspaniałe podejście do ucznia. Anielska... Magda polecam (1) Całkiem przypadkowo trafilam na Panią Kasie, wzięłam sobie 2 godz jazdy... Paulina