OKS Kate

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Wały Piastowskie 1

Najlepsze !!! (1) Najlepszy ośrodek, mogę polecić z całego serca ! Żaneta ;) Polecam ! (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy ! Katarzyna jako instruktor wymagająca,... Kasia Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam z całego serduszka! ❤ Zarówno Kasia jak i Basia wykazują się anielską... Kasia
Polecam z całego serca! (1) Na lepszą instruktorkę niż Pani Kasia z OSK Kate nie można trafić!... Kitsune Szkółka marzeń :) (1) Z całego serducha polecam osk Kate ;) W szczególności p.Kasię i p.Basię,... Rafon Polecam!! (1) Z uśmiechem na twarzy, polecam Osk Kate Rzetelne podejście do sprawy, kurs... Piotras Najlepsza Instruktorka Jazdy Kasia (1) Bardzo polecam instruktorke Kasia i jej szkołę! Potrafi zmotywować nawet... Asia Osk Kate (1) Polecam OSK Kate, świetna i profesjonalna nauka jazdy, dzięki doświadczonym... Krzysztof Bąkowski Najlepsza szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim ja właśnie zdałam za pierwszym razem radość ogromna!! Ale... Ewa Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Polecam OSK KATE najlepsza szkoła jazdy, Kasia i Basia dwa różne charaktery... Marta Polecam serdecznie (1) Pani Kasia bardzo dobra instruktorka - można z nią pogadać o wszystkim -... Ewa Najlepsza szkoła! (1) Bardzo bardzo polecam! Dwie instruktorki, bardzo różne charakterami od... Ida Bardzo pozytywna opinia (1) Polecam OKS Kate :) Rewelacyjna, bezstresowa atmosfera podczas jazd :) Pani... Podgórska Wioletta Najlepsza Instruktorka Kasia :-)))) (2) Bardzo polecam Instruktorkę Kasię i Jej szkołę! Jak nikt potrafi zmotywować... Joanka Najlepsza! (1) Jeździłam z kilkoma instruktorami, jednak pani Kasia okazała się najlepszą. W... Monika Lepiej nie można trafić :-) (1) Lepiej nie można trafić niż do OSK KATE :-) profesjonalne podejście... Zadowolony