OSK Limit

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 41A

Klaudia - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Toria świetnie wytłumaczona konkretnie i jasno. Dzięki... Klaudia Weronika - ocena (1) Najlepsza szkółka w jakiej robiłam prawo jazdy. Instruktor p.Marcin posiada... Weronika Oliwia - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Teoria świetnie wytłumaczona, konkretnie i jasno, a... Oliwia
Mariusz Jurkiewicz - ocena (1) Szkoła jazdy oceniam na 6.0 . Kadra od Pani Grażyny załatwienie dokumentów... Mariusz Jurkiewicz Piotr - ocena (1) Świetna szkółka, szczególnie polecam panią Izę Piotr Izabela - opinia (1) Bardzo fajna szkółka. Egzamin zdany za pierwszym. Miła atmosfera. Polecam! Izabela Anna - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalne podejście do kursanta.Instruktor jazdy p.Tomasz... Anna J.O. - opinia (1) Wykupiłam dodatkowe lekcje z instruktorem p. Tomaszem Żabickim, były to tylko... J.O. Anna Dorota - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Teoria świetnie wytłumaczona, konkretnie i jasno, a... Anna Dorota Justyna Skrzypek - opinia (1) Polecam świetna atmosfera podczas nauki jazdy ! Zdane za 1:) Justyna Skrzypek Kuba - opinia (1) Jesli uczyć się na prawko,to tylko z LIMIT-em Pełen profesjonalizm i... Kuba Kursantka - opinia (1) Najlepsza szkoła, przesympatyczni i konkretni . Nauczą wszystkiego Kursantka Magda - opinia (1) Nauka w milej atmosferze. Profesjonalnie i skutecznie!Polecam Magda Marta - opinia (1) Jak najbardziej polecam! Wybierałam szkołę jazdy dość długo, kierując się... Marta Kamila - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście, z całego serca polecam ,instruktor Mariusz... Kamila Agata - opinia (1) Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Wykłady... Agata Iwona - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!! Z całego serca polecam instruktora... Iwona Renata - opinia (1) Najlepsza szkoła polecam wszystkim nawet tym którzy uważają że się nie nadają... Renata Michal - opinia (1) Prawdziwi instruktorzy znajaccy sie ba swojej pracy, polecam! Michal Darej - opinia (1) Szkola ekstra. nowoczesna, a sami instruktorzy bardzo pomocni i cierpliwi. Darej